Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Scapa de durere cu holograma energetica

Sambata, 16 Iulie 2011, ora 12:08
16569 citiri
Scapa de durere cu holograma energetica

Medicina cuantica, in cautare de produse noi, naturale, cu ajutorul carora problemele de sanatate ce se ivesc in viata oamenilor sa se rezolve mai simplu, dezvaluie hologramele energetice, socotite a fi remedii revolutionare.

Produsele fabricate de Advance Science Manufacturing Inc, CieAura LLC, includ holograme transparente incarcate energetic denumite: Pure Relief, CX2, Sinus Allergy Relief si EMF.

Ele contin doua sau trei straturi de holograma alcatuita dintr-un film de poliuretan, gros de 20-30 microni. Adezivul de pe spatele hologramei are ca elemente chimice butil acrilat, acid acrilic/acid propenoic si metacrilat de metal.

Nu exista alte medicamente sau substante chimice in aceste produse. In mod expres, s-a demonstrat ca in hologramele energetice nu se gasesc agenti anabolici, stimulente, narcotice, diuretice, peptide hormoni, antiestrogeni Beta-2 agonisti. Mai mult decat atat, ele sunt non-transdermale, precizeaza Alan R Turem, reprezentant Advance Science Manufacturing Inc.

Laboratorul pentru agenti anabolizanti si stimulente din cadrul Grupului de control al substantelor interzise (BSCG) a analizat, inca de anul trecut, diverse probe de holograme.

S-a constatat ca "nu au fost gasiti compusi peste nivelurile de detectare". Ca urmare, productia gestionata de holograme a fost certificata in conformitate cu termenii Acordului de eligibilitate, mentioneaza Oliver Catlin, unul din fondatorii Consortiului.

Pentru ce sunt utile Hologramele Pure Relief

Destinate sa usureze, in multe cazuri instantaneu, durerea de orice fel, cipurile holografice transparente Pure Relief (Alinare Pura) folosesc vibratii intrinseci si actioneaza precum acele in acupunctura.

Sunt capabile sa elimine disconfortul din diferite zone: genunchi, spate, umeri, potrivit site-ului oficial CieAura.

Daca organismul se afla in disconfort, desigur ca se produce un dezechilibru, de aceea e necesara prevenirea, ca si tratarea starii neplacute de nesiguranta. Cu toate stradaniile medicinei de a face progrese remarcabile in eliminara diferitelor tipuri de durere, cauzate in general de o inflamatie, prin folosirea medicamentelor specifice, se considera ca informatiile nu sunt suficiente. In ceea ce priveste, desigur, tratamente mai eficiente si care sa nu fie periculoase sau sa creeze dependenta.

Tocmai de aceea, cipurile CieAura Pure Relief sunt facute sa ajute organismul sa reziste in fata disconfortului. Ele ofera "o alternativa sigura si eficienta, ca supliment la disconforturile actuale", se precizeaza in site.

Ce dureri alina si cum se folosesc hologramele:

- dureri de spate, de cap (inclusiv migrenele), de gat, genunchi, cot, incheieturi, umar,glezna, sold, picior etc.

- se pot intrebuinta mai multe in acelasi timp

- cipurile se folosesc cel mai bine pe ambele parti ale zonei dureroase

- utilizarea optima este de 1-3 zile

- daca durerea continua, adaugati inca un cip si lasati 24 de ore sa-si faca efectul

- consultati medicul, atunci cand luati medicamente

- pot fi folosite si la animale

- corpul trebuie sa fie hidratat corect

- nu trebuie tinute in buzunare, deoarece se activeaza cand vin in apropierea corpului, la mai putin de 1 cm

- tineti-le departe de magneti puternici, fiindca pot sterge cipurile

Unde le amplasati

Pe sau in jurul sursei de disconfort. Un cip Pure Relief asezat direct pe sursa de disconfort ajuta la reducerea sau eliminarea neplacerii. Pentru ca puteti adauga inca unul, cum am mai zis, in caz ca durerea continua, plasati-l pe partea opusa zonei.

Trasati o linie dreapta prin sursa de disconfort si asezati la ambele capete ale liniei cate un plasture.

Si daca e nevoie sa puneti un alt cip, il plasati intre zona de disconfort si creier, in mod obisnuit pe partea din spate a corpului, aproape de coloana vertebrala sau de baza gatului. De exemplu, daca va doare genunchiul drept, asezati un plasture pe sau in jurul zonei si altul in zona mijlocului.

Atentie! CieAura nu va recomanda sa plasati cipuri pentru orice fel de boala, deoarece produsele nu diagnosticheaza, nu previn, nu vindeca chiar orice afectiune.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#holograme pure relief, #tratament holograme, #holograme cip , #durere