A slabit mancand numai de la McDonald's

Miercuri, 22 Aprilie 2009, ora 10:20
4060 citiri
A slabit mancand numai de la McDonald's
Foto: ABC

Un american din San Diego, California, sustine ca a reusit sa slabeasca mancand timp de o luna numai de la McDonald's.

Nu este pentru prima oara cand cineva incearca sa adopte un astfel de regim alimentar. Cineastul Morgan Spurlock a realizat un documentar in 2004 in care a prezentat propria sa experienta: 30 de zile de burgeri de la McDonald's. Rezultatul? S-a ingrasat cu peste 10 kilograme si a inceput sa aiba diverse alte probleme de sanatate, fiindu-i afectat in special ficatul dar si activitatea sexuala, scrie Daily Mail.

In schimb, Doug Logeais sustine contrariul. Barbatul, in varsta de 40 de ani, afirma ca a reusit sa slabeasca mancand numai de la McDonald's.

Cum i-a venit ideea? A incercat fara succes sa tina tot felul de diete dar recunoaste ca nu se putea abtine sa nu treaca si pe la restaurantul sau favorit, moment in care tot regimul alimentar era dat peste cap.

Asa ca a decis sa manance doar de la fast-food si spune ca a reusit in acest mod sa dea jos cateva kilograme, cele mai multe in prima saptamana.

"Nu glumesc! Am mancat de la McDonald's timp de o luna, dimineata, la pranz si seara", a declarat barbatul, subliniind foarte ferm ca celebra firma nu are nimic de a face cu acest experiment.

Care a fost cheia succesului sau? A consumat totul cu moderatie si, mai ales, cu foarte multa satisfactie. Doug spune ca a gustat din cand in cand chiar si din delicioasele briose cu ciocolata.

"Dimineata luam cate un burrito cu carnat si ou. La pranz, pui fript si salate iar seara doar o salata ceva mai mare", spune Doug recunoscand insa ca pe intreaga perioada a facut foarte multe exercitii fizice, in special cardio.

In schimb, nu s-a atins timp de o luna de cartofii prajiti de la care nu a servit decat ... aroma din restaurant.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#slabit mancare McDonald, #slabit fast food , #fast food