Casenfibra, o noua generatie de fibre

Advertorial
Joi, 27 Octombrie 2016, ora 15:18
17107 citiri
Casenfibra, o noua generatie de fibre

(P) Avem un stil de viata agitat. Suntem mereu pe fuga. Suntem norocosi cand reusim sa respectam cele 3 mese recomandate pe zi. Sau sa dormim destul. Sau sa facem sport. Am invatat sa ne procuram energia din surse care, in exces, devin nocive.

Constipatia si in general dereglarile de tranzit intestinal sunt probleme care ne pot afecta pe toti. La ele contribuie numerosi factori si adesea nu avem timp sa investigam. Ritmul nostru zilnic nu se va schimba. Dar putem gasi mijloace mereu la indemana, in ritm cu noi.

Casenfibra a pornit la pas, prin Bucuresti, sa te cunoasca! Promoterii te vor intampina in mall-uri, parcuri, pe strada sau la metrou, cu o portie uriasa de stare de bine si cu informatii despre beneficiile fibrelor pentru sanatate.

Fibrele sunt adesea asociate cu sanatatea sistemul digestiv. Fibrele au totodata rol de preventie impotriva riscului de aparitie si dezvoltare a unor afectiuni cardiovasculare, a obezitatii sau a diabetului.

Casenfibra reprezinta o noua generatie de fibre, cu beneficii imediate si pe termen lung in prevenirea constipatiei si in obtinerea unui tranzit intestinal regulat.

Solutia Casenfibra are gust neutru, este usor de integrat in programul zilnic si usor de administrat ca atare sau in combinatie cu orice bautura noncarbogazoasa sau alimente semisolide, ca de exemplu, iaurtul.

Casenfibra este un aliat natural pentru intreaga familie, disponibil in farmacii, in variantele Casenfibra Adult si Casenfibra Junior, pentru copii.

Indiferent ca te afli la serviciu sau acasa, in goana la cumparaturi sau alaturi de cei dragi, pentru o seara in oras, plicurile Casenfibra sunt mereu in ritm cu starea de bine!

Afla mai multe informatii despre beneficiile Casenfibra pe www.casenfibra.ro!

Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că deschiderea noului terminal al Aeroportului Internaţional Timişoara este dovada că România ştie să materializeze proiecte concrete...
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PNL și PSD în lupta pentru Primăria Capitalei, deține mai multe bunuri decât cele care apar în declarația de avere, însă acestea sunt...
#casenfibra alimentatie, #fibre dieta, #fibre sanatate , #fibre