Trateaza constipatia cu fibre

Advertorial
Vineri, 04 Noiembrie 2016, ora 16:04
47549 citiri
Trateaza constipatia cu fibre

(P) Constipatia si in general dereglarile tranzitului intestinal sunt afectiuni frecvente, care ne afecteaza pe toti. Ne afecteaza sanatatea, energia, ritmul zilnic.

Suntem mereu pe fuga si adesea apelam la solutii care actioneaza pe moment, dar nu si pe termen lung. Aceste afectiuni revin si de fiecare data suntem nevoiti sa le contracaram. Este un mod extenuant de a rezolva semnalul de alarma pe care organismul nostru ni-l transmite.

Constipatia este cauzata de un regim alimentar nesanatos sau dezechilibrat, cu un aport insuficient de fibre, de consumul redus de lichide, de lipsa exercitiilor fizice, de administrarea in exces a unor medicamente, de anumite afectiuni specifice sau chiar de obiceiuri perpetuate in timp, precum amanarea mersului la toaleta.

De ce fibre? Fibrele sunt o categorie de carbohidrati care provin numai din alimentele de origine vegetala: fructe, legume si cereale integrale.

Cea mai mare cantitate de fibre se regaseste in partile dense ale plantelor: coaja, pielita dintre segmente, tulpinile.

Acesti carbohidrati nu pot fi digerati de enzimele din tubul digestiv. Cantitatea si textura fibrelor ingerate impiedica aparitia scaunelor tari si uscate, dificil de evacuat.

Fructele de avocado, capsunile, zmeura, smochinele, cartofii dulci sau bananele sunt cateva dintre alimentele bogate in fibre.

Casenfibra reprezinta o noua generatie de fibre, cu beneficii imediate si pe termen lung in constipatie. Suplimentul alimentar Casenfibra este aliatul natural, hipocaloric si hipoglucidic, usor de administrat si recomandat pentru intreaga familie, in variantele Casenfibra Adult si Casenfibra Junior.

Tot mai multi dintre noi am inceput sa constientizam cat de importante sunt fibrele in alimentatie. In acest sens, promoterii si mascota Casenfibra au pornit prin Bucuresti, sa te intampine cu buna dispozitie, baloane colorate si informatii despre beneficiile Casenfibra.

Caravana Casenfibra va fi alaturi de tine si week-end-urile viitoare, mereu in ritm cu starea de bine!

Pentru mai multe informatii, accesati www.casenfibra.ro!

Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte de Casație și Justiție a validat, marți, 19 martie, alianța electorală Dreapta Unită USR – PMP – Forța Dreptei, admițând contestația făcute de cele 3 formațiuni...
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
#casenfibra constipatie, #casenfibra digestie , #fibre