Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

3 exercitii pentru un abdomen de invidiat

Sambata, 25 Ianuarie 2014, ora 09:30
8619 citiri
3 exercitii pentru un abdomen de invidiat
Foto: Unica

O veste imbucuratoare pentru doamnele si domnisoarele care doresc sa se mentina in forma este ca nu e nevoie de sacrifiicii enorme pentru a avea o talie de invidiat, ci ai nevoie doar de perseverenta si incredere.

O plimbare vioaie timp de 20 de minute in fiecare zi, pentru a arde grasimile, este binevenita, mentioneaza Times of India. In plus, puteti incerca regulat aceste exercitii pentru a ajuta la tonifierea muschilor abdominali.

Bicicleta

Intinde-te pe spate cu mainile la ceafa, apoi indoaie picioarele la un unghi de 45 de grade. Genunchiul drept il aduci la piept, in timp ce iti intinzi celalalt picior. In acelasi timp, roteste trunchiul in asa fel incat cotul stang sa atinga genunchiul drept si invers. Repeta exercitiul timp de un minut, de trei ori pe zi.

Barca

Este exercitiul care ajuta la exersarea muschilor din intreaga zona abdominala si foarte eficient daca este executat corect. Aseaza-te pe podea, cu genunchii indoiti la piept. Intinde picioarele la 90 de grade astfel incat corpul tau sa formeze un unghi drept. Talpile trebuie sa fie paralele cu tavanul. Ridica trunchiul si intinde-ti bratele spre varfurile picioarelor. Mentine pozitia pentru cateva secunde, expira si revino la pozitia initiala. Este important sa nu te grabesti. Se repeta de cinci ori pe zi.

Scandura

Intinsa pe burta, departezei usor picioarele, inspiri adanc si te ridici pe brate si varfurile picioarelor, cu coatele indoite la 90 de grade. Mentine abdomenul incordat si picioarele drepte, iar fundul nu trebuie sa fie ridicat. Mentine pozitia pentru cateva secunde. Cand o sa fii in forma vei putea creste numarul de secunde.

Ca sa iti lucrezi tot muschii abdominali, dar si bratele, fesierii si picioarele, aceasta pozitie este foarte eficienta. Este o pozitie ceva mai dificil de executat pentru incepatori, insa trebuie sa perseverezi pana cand vei reusi sa o mentii.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Exercitii bune abdomen, #exercitii barca abdomen, #exercitii scandura abdomen , #fitness