5 exercitii care te scapa de colaceii de pe abdomen

Sambata, 13 Mai 2017, ora 15:19
18043 citiri
5 exercitii care te scapa de colaceii de pe abdomen
Foto: Iulian Dinu

Principala nemultumire a femeilor (si nu numai), in privinta aspectului fizic, o reprezinta colaceii de pe abdomen. Mai jos, gasiti cinci exemple de exercitii foarte eficiente pentru intarirea muschilor abdominali.

Bineinteles, aceste exercitii vor functiona mult mai bine impreuna cu o alimentatie adecvata. Va recomand sa incercati sa evitati sarea, zaharul si grasimile nesanatoase si sa introduceti in alimentatia voastra cat mai multe fructe si legume proaspete.

De asemenea, orele la care alegeti sa mancati au o importanta majora - programati-va cele trei mese in fiecare zi cam la aceleasi ore, iar cina ar fi bine sa o luati cu 2-3 ore inainte sa va culcati.

Citeste si Cum te poti mentine in forma fara sa mergi la sala (Galerie foto)

1. Stiu, nu iti plac abdomenele, dar reprezinta cele mai eficiente exercitii pentru tonifierea abdomenului. Pentru acest exercitiu, asaza-te pe spate, cu picioarele sprijinite pe o minge de fitness, astfel incat intre trunchi si coapse sa se formeze un unghi de 90 de grade. Pune mainile sub cap si ridica trunchiul la 45 de grade. Coboara incet, dar nu pana la podea. Fa 20 de repetari.

2. Asaza-te intr-o parte, sprijinindu-te pe bratul drept, in timp ce tii picioarele intinse si lipite si ridica bratul opus. Scopul este sa creezi cu corpul litera "T". Numara pana la 20, dupa care fa acelasi exercitiu pentru partea opusa.

3. Intinde-te pe sol, cu fata in sus si bratele intinse pe langa corp. Indoaie genunchii si ridica-i, astfel incat sa formeze cu trunchiul un unghi de 90 de grade. Incordeaza muschii abdominali si impinge picioarele in sus. Ramai o secunda-doua in aceasta pozitie, apoi revino la pozitia initiala. Fa 20 de repetari.

4. Intinde-te pe sol, cu fata in sus si pune-ti mainile sub posterior. Incordeaza muschii abdominali si ridica picioarele la cativa centimetri de sol, alterneaza ridicarea unui picior in timp ce pe celalalt il cobori (miscarea foarfecii). Fa 20 de repetari.

5. Stai in picioare cu talpile departate si mainile ridicate in lateral, ca si cum ai forma o cruce. Ridica un picior, lateral, cat de sus poti, incat sa nu iti pierzi echilibrul. Fa 20 de repetari cu fiecare picior.

Iulian Dinu - Fitness Coach cu experienta de peste 10 ani & Fondator Fitness Education School

Telefon: 0720.239.389

www.personaltrainerstudio.ro

Daca aveti vreo intrebare pentru medicii colaboratori ai Ziare.com, va invitam sa le-o adresati printr-un comentariu sau printr-un mail pe adresa sugestii@ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#Exerci ii care te scapa de, #exercitii grasime abdominala, #exercitii grasime burta , #fitness
Comentarii