Aparatul de vaslit, un aparat cardio complex

Advertorial
Luni, 25 Februarie 2019, ora 11:32
22437 citiri
Aparatul de vaslit, un aparat cardio complex

Aparatul de vaslit este un aparat cardio, care imita perfect miscarea vaslitului, antrenand intreg corpul. Acesta este un aparat foarte solicitant, dar in egala masura cu multe beneficii, mai ales pentru muschii din partea superioara a corpului.

Insa miscarile de vaslit nu au efect doar acestor muschi, ci ii solicita si pe cei inferiori. Fiind un aparat atat de complex nu este de mirarea ca majoritatea celor care fac sport il prefera.

Pentru persoanele adepte ale unui stil de viata sanatos si care stiu ca cel putin 30 de minute de miscare pe zi sunt esentiale pentru mentinerea tonusului muscular, un aparat de vaslit sau unul multifunctional va reprezenta achizitia ideala.

Acest tip de aparat este probabil cea mai comoda modalitate si eficienta de a face sport, chiar si in interiorul imobilului dumneavoastra.

In magazinul online inSPORTline exista o gama foarte vasta de aparate de vaslit, calitatea acestora fiind ridicata la standardele europene.

Aparatul de vaslit inSPORTline Yukona

Iata asadar un aparat de vaslit modern cu control electronic al rezistentei. In consecinta puteti utiliza programul HRC care ajusteaza automat rezistenta in functie de ritmul cardiac astfel incat arderea grasimilor va fi mai eficienta.

Aparatul de vaslit este prevazut cu o volanta de 2 kg, 16 niveluri de rezistenta, sistem de franare magnetic. Veti aprecia cu siguranta si scaunul comod acoperit cu o captuseala din piele sintetica. Sina cu o lungime de 118 cm face ca aparatul de vaslit sa fie potrivit chiar si pentru utilizatorii inalti.

Aparatul de vaslit Yukona este dotat cu un calculator cu ecran usor de citit pe care puteti vizualiza urmatorii parametri: timp, distanta, calorii consumate, numar de vasliri, numar vasliri pe minut, puls (masurat cu ajutorul centurii de piept incluse).

Puteti alege intre 21 programe de antrenament, program HRC, sau program manual. Toate aceste caracteristici recomanda aparatul de vaslit inSPORTline Yukona pentru sala dumneavoastra de fitness de acasa.

Pentru ca antrenamentul sa fie eficient, trebuie sa alegeti aparatul de vaslit care vi se potriveste:

- Verificati-va greutatea: greutatea aparatului de vaslit trebuie sa fie mai mare decat greutatea proprie, pentru ca acesta sa nu se deterioreze

- Scaunul nu trebuie sa se miste sau sa faca zgomot odata cu deplasarea pe monosina

- Miscarile monosinei trebuie sa fie cursive.

Aparatul de vaslit este un aparat de cardio training a carui utilizare trebuie sa aiba in vedere:

- Cadenta (miscari pe minut)

- Intensitatea (frecventa cardiaca)

- Volumul de antrenament (timpul efectiv de efort, seriile de exercitii)

- Greutatea (cu cat va fi mai mare, cu atat cadenta va fi mai sustinuta)

Puteti incepe printr-o sedinta aeroba: 18 miscari pe minut, la 75% din frecventa cardiaca maxima, 3 seturi x5 minute pentru o sedinta de 30 de minute.

Continuati apoi printr-o sedinta aeroba de nivel ridicat: 24 miscari pe minut, la 85 % din frecventa cardiaca maxima, 2 seturi x4 minute pentru o sedinta de 10 minute.

Un aparat de vaslit este potrivit nu doar pentru sportivi de performanta, ci si pentru incepatorii intr-ale fitnessului, deoarece este acest tip de aparat nu pune presiune pe articulatii sau pe spate.

Mai mult, cu ajutorul aparatului de vaslit se vor arde calorii rapid, fiind potrivit maia ales pentru persoanele care doresc sa isi tonifieze musculatura si sa slabeasca.

Un antrenament de circa 30 de minute la un astfel de aparat de fitness duce la arderea a aproximativ 500 de calorii.

Folosirea aparatului de vaslit solicita corpul la o astfel de intensitate incat vor creste functiile aparatului cardiovascular si se vor arde carbohidrati, pentru a ii asigura corpului energia de care are nevoie pentru a functiona optim.

Un antrenament de genul acesta imbunatateste atat functiile aparatului respirator cat si ale aparatului circulator.

Vezi gama variata de aparate fitness de pe site-ul nostru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#aparat vaslit , #fitness