Articole sportive - cum le alegi si de unde?

Marti, 20 Noiembrie 2018, ora 16:19
2912 citiri
Articole sportive - cum le alegi si de unde?

Probabil te-ai confruntat - si nu o singura data - cu dilema urmatoare: cum sa iti alegi tinuta sport potrivita, articolele sportive ideale pentru acele zile in care iesi la o tura de alergare ori cu bicicleta, faci sala, aerobic sau fitness, ori chiar si pentru zilele obisnuite cand tot ceea ce iti doresti este sa compui o tinuta cat mai lejera?

Nu e o decizie pe care o poti lua foarte usor, pentru ca trebuie sa tii cont de foarte multe aspecte. Trebuie sa cantaresti foarte bine numeroase detalii, de la activitatea pe care urmeaza sa o faci pana la confortul, aspectul estetic si stilul practic al acelor articole sportive pe care le vei alege.

Exista o serie de reguli, de criterii de care trebuie sa tii cont atunci cand urmeaza sa alegi articole sportive. In randurile urmatoare iti prezentam cateva sfaturi in acest sens, oferite de reprezentantii ElevenSportswear.ro. Magazinul online poate fi chiar o recomandare pentru cei interesati de articole sportive - aici pot fi gasite produse variate care pot sa multumeasca preferinte din cele mai diverse.

1. Alege materialele potrivite

In momentul in care urmeaza sa achizitionezi articole sportive sau diverse haine sport, trebuie sa acorzi atentie materialelor. Acestea vor dicta confortul de care vei avea parte atunci cand practici activitatea preferata, fie ca este vorba despre ciclism, alergat sau oricare alte sporturi.

Bumbacul este oricand o optiune de avut in vedere, insa nu sunt de ignorat nici materialele elastice, care pot oferi de asemenea confort sporit. Ideea de baza este sa te simti bine in ceea ce porti, fara sa fie vorba in vreun fel de materiale care te pot jena, care iti pot provoca iritatii sau orice alt tip de disconfort.

2. Mizeaza pe ceva lejer, dar si ingrijit

Atunci cand vine vorba despre articole sportive, acestea trebuie sa fie intotdeauna lejere, pentru a permite persoanei care le poarta libertate in miscari. De asemenea, trebuie sa prezinte un aspect ingrijit, pentru ca inclusiv atunci cand detaliile estetice nu sunt tocmai reusite poate sa apara o stare de disconfort - de data aceasta un disconfort la nivel psihic.

Si in acest caz trebuie pastrat un echilibru. A alege haine stramte poate fi o greseala, la fel cum si a opta pentru cele foarte largi nu este tocmai indicat. Hainele si articolele sportive prea stramte impiedica executarea unor miscari, iar cele prea largi pur si simplu incurca in unele situatii.

3. Perechea potrivita de pantaloni

La o prima vedere, pantalonii destinati activitatilor sportive nu par a fi atat de importanti. Conteaza insa foarte mult sa fie alesi in conformitate cu activitatea ce va fi desfasurata.

Ca exemplu, daca practici alergarea, ciclismul sau alte activitati in aer liber, o alegere indicata ar putea fi o pereche de pantaloni 3/4 ceva mai lejeri, care ofera libertate de miscare si o mai buna flexibilitate la efectuarea exercitiilor. Pe de alta parte, daca ai nevoie de echipament sportiv pentru fitness, yoga sau orice alte astfel de exercitii efectuate indoor, va trebui sa te orientezi catre ceva mai mulat pe corp, intrucat pantalonii ceva mai largi pot sa incurce intr-o astfel de situatie.

4. Tricoul potrivit

Nici aceasta piesa ce face parte din categoria articolelor sportive nu poate fi aleasa la intamplare. Tipul sportului practicat, nevoia de flexibilitate, libertatea pe care o ofera miscarilor reprezinta si in acest caz criterii de avut in vedere.

5. Culorile alese

Suprinzator sau nu, si in cazul articolelor sportive va trebui sa pastrezi o linie a asortarii. Daca adopti un stil mai nonconformist te poti orienta catre combinatii de culori surprinzatoare, insa vei gasi solutii si daca ceea ce cauti se refera la articole sportive asortate armonios din punct de vedere cromatic. In acest fel nu doar ca te vei simti bine, ci vei arata bine in acelasi timp in echipamentul sportiv ales.

Ca recomandare finala, reprezentantii elevensportswear.ro mentioneaza o idee: pretul trebuie sa fie ultimul criteriu de care se tine cont la achizitia articolelor sportive. Calitatea si confortul la purtare trebuie sa primeze in luarea deciziei, si nicidecum aspectul financiar.

Odata respectate toate aceste principii, alegerea unor articole sportive potrivite cu activitatea desfasurata nu va mai reprezenta o provocare. Cei interesati pot sa descopere o gama variata de produse din aceasta categorie in cadrul website-ului mentionat - ElevenSportswear.ro.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#articole sportive cum alegi, #materiale bune articole sportive, #articole sportive calitate , #fitness