Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Antrenamentul complex pentru toate varstele

Joi, 20 Iunie 2013, ora 09:15
2876 citiri
Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Antrenamentul complex pentru toate varstele
Foto: ladyfit.ro

"The Method: antrenamentul complex pentru toate varstele" este un program foarte echilibrat de exercitii de tonifiere, ce poate fi executat la saltea sau in mod static, din picioare.

Cori Gramescu spune ca programul combina elemente de mobilitate si stretching cu cele de rezistenta. In plus, prezinta cateva componente indispensabile in antrenamentul oricarei femei: control, gratie si eficienta.

Miscarile din cadrul programului respectiv sunt fluide si eficiente si pot fi executate atat de persoanele incepatoare, cat si de cele cu o rezistenta fizica buna. Acestea sunt executate lent si in serii mici, lucrand toate grupele de muschi.

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii pentru vara pe step

Antrenamentul complex pentru toate varstele este un program amuzant, echilibrat si eficient, apeland la cele mai noi tehnici de antrenament, pentru a oferi rezultate imediate.

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii pentru un fund bombat

Iata cateva exemple de exercitii din acest antrenament pe care le poti face chiar acasa.

Asaza-te pe laterala, cu genunchii flexati la 90 de grade, spatele drept si abdomenul incordat. Sustine pozitia umerilor cu bratul de deasupra. Incordeaza abdomenul pentru a mentine bazinul nemiscat si ridica lent piciorul de deasupra, cu tibia paralela cu solul.

Misca-te lent si uniform si incordeaza bine fesele si coapsa, pentru a-ti folosi toti muschii piciorului. Este un exercitiu excelent pentru picioare si imbunatateste mobilitatea articulara la nivelul soldului. Executa lent si controlat trei seturi a cate zece repetari, cu pauza de cate o jumatate de minut intre serii.

Stai in sezut pe step, cu genunchii putin indoiti in fata si cu bratele intinse, sprijinite pe suport. Abdomenul este incordat pe tot parcursul exercitiului, ajutand la mentinerea unei pozitii corecte a spatelui. Intinde picioarele in fata, la 45 de grade de sol si balanseaza-le. Executa doua serii a cate opt repetari.

Sprijina-ti mainile pe step si tine talpile paralele si genunchii intinsi. Tine abdomenul incordat si spatele drept. Apoi, ridica lent piciorul catre spate, mentinand genunchii cat mai drepti pentru a mari eficienta exercitiului. Piciorul revine lent pe sol, iar pentru a-ti remodela fesele trebuie sa executi trei seturi a cate zece repetari pentru fiecare picior in parte.

Cori Gramescu - Master Trainer Ultimate Pilates la Lady Fit - First Gym for Delicate Women

www.ladyfit.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#exercitii toate varstele, #Cori Gramescu fitness, #Cori Gramescu exercitii, #Cori Gramescu program exercitii , #fitness