Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii ideale pentru a arata super in bikini

Joi, 25 Iulie 2013, ora 12:01
4321 citiri
Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii ideale pentru a arata super in bikini
Foto: ladyfit.ro

Vara este intotdeauna o provocare pentru femeile de pretutindeni, pentru ca vrem sa mergem la plaja si sa aratam bine in costumul de baie. O silueta conturata inseamna si un posterior frumos lucrat, care sa atraga privirile.

Cori Gramescu a selectat cateva dintre exercitiile de la cursul Summer Bikini, al LadyFIT-first gym for delicate women.

Summer Bikini este un program intens si eficient pentru posterior, care combina eficient tehnici de lucru avansate, pentru a oferi cele mai bune si rapide rezultate: fese bombate, posterior ferm si picioare frumos modelate.

Special Knee Lift

Asaza-te cu un picior in spate, pe step, si cu varful piciorului din fata pe podea. Piciorul din spate e usor indoit, spatele e drept. Foloseste gantere de 3-4 kg.

Incordeaza bine abdomenul, impinge in piciorul de pe step si ridica genunchiul piciorului din fata pana la inaltimea bazinului, concomitent cu intinderea completa a piciorului de sprijin, apoi revino la pozitia initiala. Pentru rezultate optime, executa 4 seturi a cate 8 repetari cu fiecare picior in parte.

Squat to abduction

Executa o genuflexiune adanca, tinand un picior pe step si unul pe sol. Abdomenul trebuie bine incordat si bratele flexate, astfel incat ganterele sa fie sub barbie. Impinge in piciorul de pe step, intinde-l si ridica pe laterala piciorul de la sol, pana la inaltimea bazinului.

Ganterele raman stranse sub barbie, spatele este bine intins. Revino apoi la pozitia initiala, in genuflexiune adanca. Miscarea este rapida, iar pentru eficienta maxima executa 4 seturi a cate 8 repetari pentru fiecare picior in parte.

Backwards Lunge

Pozitia initiala este cea a unei fandari adanci, cu unghiuri de 90 de grade la genunchi. Spatele sa fie drept, coloana intinsa pe verticala. Inspira, impinge in piciorul din fata si deplaseaza centrul de greutate spre spate, astfel incat sa ramai sprijinita pe piciorul din spate.

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii pentru vara pe step

Concomitent cu aceasta translatare a centrului de echilibtru, incordeaza abdomenul si ridica piciorul din fata, intins, cat de sus poti, fara sa curbezi spatele. Miscarile din acest grup sunt lente (si solicitante) si pun accentul pe tehnica de lucru. Executa 4 seturi a 8 repetari pentru fiecare picior in parte.

Arabesque with a twist

Este un exercitiu excelent pentru intregul corp, dar mai ales pentru fese si coapse. Asaza-te pe palme si genunchi, cu picioarele incrucisate si stranse. Greutatea e sprijinita pe un genunchi.

Incordeaza abdomenul, impinge bazinul spre tavan, intinde piciorul de sprijin si ridica-l pe cel de deasupra cu calcaiul spre tavan si genunchiul intins, apoi coboara lent in pozitia initiala. Pentru eficienta maxima, executa 4 seturi a cate 10 repetari lente pentru fiecare picior in parte.

Nu uitati ca pentru o schimbare eficienta si sanatoasa a corpului este nevoie de un program diversificat de exercitii si de o dieta alimentara echilibrata si sanatoasa.

Acordati atentie hidratarii si odihnei deopotriva si tineti minte ca sportul trebuie sa fie o activitate placuta si relaxanta, care sa se adapteze stilului propriu de viata.

Cori Gramescu - Master Trainer Ultimate Pilates la Lady Fit - First Gym for Delicate Women

www.ladyfit.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Cori Gramescu exercitii, #exercitii costum baie, #Cori Gramescu execitii sala, #Cori Gramescu sfaturi fitnesss, #Cori Gramescu fitness, #Cori Gramescu sport , #fitness