Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: exercitii pentru mai multa vitalitate

Miercuri, 02 Ianuarie 2013, ora 10:01
4011 citiri
Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: exercitii pentru mai multa vitalitate
Foto: www.ladyfit.ro

Cum sa incepi anul in forta, cu energie si cu zambetul pe buze? Fa sport!

Depresia este una dintre bolile secolului. Suntem din ce in ce mai apasati de problemele zilnice, nu mai avem asa mult timp sa ne relaxam, iar weekendul nici nu incepe bine, ca s-a si terminat. Rezerva-ti macar o ora, de 2-3 ori pe saptamana, sa faci sport. Vei simti diferenta inca de la prima sedinta!

O portie de endorfine, va rog!

Dupa 10-15 minute de efort fizic moderat si continuu, creierul incepe sa elibereze endorfine, responsabile pentru buna dispozitie a fiecaruia dintre noi. Asadar, 55 de minute de antrenament de 3 ori pe saptamana te vor "ferici" indubitabil.

De asemenea, efortul fizic duce si la producerea serotoninei, numita si "hormonul fericirii", datorita starii de bine pe care o induce.

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii care "ard" grasimea abdominala

Sportul, pe langa efectele vizibile, are efecte benefice si asupra psihicului uman: determina cresterea increderii in sine, ajuta la depasirea starilor depresive si creste puterea de concentrare.

Poti incepe cu doua antrenamente pe saptamana si sa ajungi, in timp, la 3-4 sedinte de sport. Vei vedea ca efortul fizic sustinut produce dependenta. Asa un viciu sa tot ai!

Ce antrenamente distractive pot gasi la Lady Fit?

Piloxing cu Dalanda - am readus in gama de antrenamente Piloxing! - Sleek, sexy & powerful, adica slaba, sexy si puternica; este o combinatie unica, foarte dinamica, de tehnici de box cu principii de pilates si elemente de dans, pentru un antrenament amuzant si extrem de eficient.

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii pentru brate

Obtii astfel arderea accentuata a caloriilor datorata exercitiilor de box, muschi alungiti si fermi odata cu tehnicile Pilates si gratie si feminitate prin miscarile senzuale de dans.

Ideal este sa faci exercitiile piloxing in picioarele goale, pentru a-ti subtia gleznele si a activa toti muschii picioarelor. Piloxing este un antrenament cardio foarte eficient, de la care pleci cu un zambet larg pe buze si cu o doza mare de endorfine.

Prin combinatia uimitoare de miscari, ritm si muzica extrem de placuta, se realizeaza un antrenament foarte placut, amuzant si antrenant, care insa consuma pana la 900 de kcal intr-o ora de exercitii.

Rebound cu Monica - Este un tip de antrenament cardio-vascular, ce presupune activitati prelungite la o anumita intensitate, in sistem aerob (corpul foloseste oxigenul pentru obtinerea energiei de care are nevoie).

Clasa este compusa din sarituri pe mini-trambuline, cu ritmuri si tempouri diferite executate in structuri de cate 8 timpi. Impactul asupra articulatiilor este minim datorita suprafetei elastice pe care se aterizeaza.

In prima parte a antrenamentului (primele 30 min.) se foloseste mini-trambulina si creste progresiv intensitatea efortului, atat prin cresterea ritmului de executie, cat si prin cresterea gradului de complexitate a pasilor ce compun coregrafia clasei.

In partea a doua a antrenamentului se efectueaza exercitii la saltea, cu scopul tonifierii musculaturii, definind muschii abdominali, lombari, fesieri si ai coapselor.

Steel Tonic cu Paula - Este un program coregrafiat si se lucreaza pe muzica, solicitand un nivel mediu de coordonare. Pentru ca necesita concentrare, SteelTonic reuseste sa va detaseze complet de grijile zilnice si sa va relaxeze intr-un mod placut, solicitandu-va, in acelasi timp, toti muschii corpului.

Spor la zambete!

Cori Gramescu - Master Trainer Ultimate Pilates la Lady Fit - First Gym for Delicate Women

www.ladyfit.ro

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Cori Gramescu exercitii energie, #Cori Gramescu exercitii, #Cori Gramescu fitness , #fitness