Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii pentru piept

Miercuri, 21 Noiembrie 2012, ora 07:55
7198 citiri
Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii pentru piept
Foto: www.ladyfit.ro

De-a lungul timpului, femeile au fost permanent preocupate de aspectul bustului. Indiferent de marime sau moda, un singur lucru a ramas constant: un aspect frumos al pieptului se traduce prin fermitate si tonus.

Exercitiile pentru piept te vor ajuta sa iti imbunatatessi postura si sa iti controlezi mult mai bine respiratia. Prin corectarea posturii are loc un efect vizual de lifting al bustului. Un alt efect se refera la reducerea stratului adipos, implicit a depunerilor inestetice de grasime din zona axilara.

Pentru a executa acest gen de exercitii, pe langa sfaturile specialistului Cori Gramescu, consultat de Ziare.com, ai nevoie de un set de gantere de 1-2 kilograme si de o minge speciala pentru fitness, care se gaseste in magazinele specializate pe articole de sport (pret aproximativ 50 lei, in functie de distribuitor).

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii care "ard" grasimea abdominala

"Pec fly" pe bila

Stabilizeaza umerii si ceafa pe minge, mentine genunchii si talpile departate la nivelul umerilor. Abdomenul si fesele sunt incordate, pentru a mentine coloana vertebrala paralela cu solul. Ridica bratele spre tavan, coatele usor flexate.

Inspira si departeaza bratele fara sa indoi coatele, expira si revino. Vei executa 2 seturi a cate 20 de repetari, cu pauza de 1 minut intre seturi.

"Chest press" pe bila

Din aceeasi pozitie initiala, flexeaza coatele la 90 de grade si coboara bratele pana cand acestea ajung paralele cu solul. Vei executa tot 2 seturi a cate 20 de repetari.

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii pentru brate

Flotari pe genunchi

Intinsa pe burta, genunchii usor departati si gleznele incrucisate, palmele departate de trunchi la nivelul umerilor, coatele flexate, abdomenul incordat. Expira si impinge in palme, pana cand intinzi bratele. Mare atentie sa nu arcuiesti spatele. Vei executa 10 repetari lente.

"Chest press" continuu, cu miscare

Asezata pe bila, departeaza talpile pentru mai multa stabilitate si mentine abdomenul incordat si spatele drept. Preseaza palmele una in cealalta la nivelul plexului solar si mentine presiunea.

Ridica lent bratele, pana cand palmele ajung in dreptul fetei, si mentine antebratele paralele cu solul. Executa 10 miscari de ridicare-coborare, fara sa relaxezi pieptul si bratele.

Cori Gramescu - Master Trainer Ultimate Pilates la Lady Fit - First Gym for Delicate Women

www.ladyfit.ro

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Cori Gramescu exercitii bust, #Cori Gramescu exercitii, #Cori Gramescu sfaturi, #exercitii piept, #exercitii sani fermi , #fitness