Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Gambe de gazela in 3 pasi

Joi, 13 Decembrie 2012, ora 08:16
21813 citiri
Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Gambe de gazela in 3 pasi
Foto: www.ladyfit.ro

Orice doamna sau domnisoara isi doreste sa arate bine in fusta si atunci cand poarta tocuri. Iar cum ocazii de a fi astfel costumata vor fi numeroase in perioada ce urmeaza, astazi va prezentam trei exercitii simple si foarte eficiente pentru subtierea si tonifierea gambelor.

Executate zilnic, rezultatele se vor vedea chiar dupa primele 5 antrenamente, te asigura Cori Gramescu.

Jab Variation din antrenamentul Piloxing cu Dalanda

Stai cu picioarele departate, unul mai in fata si unul usor in spate. Incordeaza bine abdomenul, tine spatele drept si fesele incordate si ridica mainile in pozitie de garda, cu pumnii stransi la nivelul pometilor.

Pivoteaza piciorul din spate si loveste energic in fata cu mana corespunzatoare acestui picior. Executa rapid patru seturi a cate opt repetari pentru fiecare brat. Daca vrei sa adaugi un plus de eficienta exercitiului, executa sarituri usoare in timp ce lovesti cu bratul. Va creste semnificativ efortul depus si vei vedea rezultatele foarte repede.

Acest exercitiu iti remodeleaza bratele si gambele si te ajuta sa obtii muschi fini si elastici.

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii pentru brate

"Piloxing - sleek, sexy & powerful"

Acesta este o combinatie unica de tehnici de box cu principii de pilates si elemente de dans, pentru un antrenament amuzant si extrem de eficient.

Obtii astfel arderea accentuata a caloriilor datorata exercitiilor de box, muschi alungiti si fermi multumita tehnicilor Pilates si gratie si feminitate prin miscarile senzuale de dans. Ideal este sa faci exercitiile piloxing in picioarele goale, pentru a-ti subtia gleznele si a activa toti muschii picioarelor.

LegWork din Reshape Legs cu Paula

Departeaza picioarele la nivelul umerilor si ridica-te pe varfuri, cu mainile in talie. Mentine pozitia si coboara in genuflexiune, lent. Pentru a remodela rapid gambele si fesele trebuie sa executi lent doua seturi a cate zece repetari.

Leg Raises din UltimatePilates

Intinde-te pe spate, mentinand aliniamentul neutru al coloanei vertebrale. Talpile sunt departate la nivelul bazinului, cu calcaiele asezate putin in fata genunchilor. Inspira si ridica un picior la verticala, fara sa tensionezi coloana in zona lombara. Pentru a obtine un grad cat mai ridicat de mobilitate, incordeaza puternic muschii de pe fata coapsei si intinde bine varful piciorului pentru a mentine activarea.

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii care "ard" grasimea abdominala

Abdomenul ramane incordat pentru a sustine aliniamentul neutru al coloanei. Piciorul de pe sol ramane incordat pentru a pastra pozitia intregului corp pe durata miscarii. Expira suierat si impinge piciorul perfect intins spre podea, incordand fesa si coapsa, pentru a mentine traiectoria miscarii. Aproape de sol, inspira si ridica piciorul din nous pre verticala.

Mentiune: Mentine abdomenul in tonus, coloana in pozitie neutra si evita suprasolicitarea flexorilor coapsei, prin activarea feselor si a aductorilor, precum si a gambei.

Cori Gramescu - Master Trainer Ultimate Pilates la Lady Fit - First Gym for Delicate Women

www.ladyfit.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Cori Gramescu sfaturi fitness, #Cori Gramescu fitness, #exercitii gambe femei, #tonifiere gambe exercitii , #fitness