Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: N-ai timp de sala? Incearca antrenamentul expres!

Joi, 10 Ianuarie 2013, ora 08:58
6053 citiri
Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: N-ai timp de sala? Incearca antrenamentul expres!
Foto: www.ladyfit.ro

De multe ori ne confruntam cu lipsa de timp. Poate ca sala care iti place nu se afla in apropiere sau poate ca intre serviciu, casa si familie nu iti mai ramane timp si energie pentru a face o ora de sport pe zi.

Sigur ca intotdeauna ai citit si ai auzit ca ar trebui sa faci macar o ora de exercitii fizice, insa exista si alte solutii, la indemana persoanelor ocupate. E vorba despre un antrenament scurt si intens, de doar 30 de minute, care te va ajuta sa fii in forma toata ziua. Cori Gramescu iti spune cum ar trebui sa arate un astfel de antrenament.

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii care "ard" grasimea abdominala

Aceste exercitii trebuie facute dimineata, ca sa te energizezi pentru intreaga zi si sa te organizezi mai usor la serviciu. Combina-le cu o dieta bogata in legume, carne slaba, nuci si lactate naturale si vei vedea rezultatele in cel mai scurt timp.

Inainte de a incepe exercitiile de mai jos ar trebui sa faci cateva miscari de intindere pentru a pregati corpul pentru efort si sa dansezi cateva minute pe melodia preferata, miscandu-ti si mainile, nu doar picioarele.

Intinde-te pe spate si ridica picioarele la 90 de grade, mentinand genunchii flexati. Sustine-ti ceafa cu palmele impreunate si ridica umerii de pe sol. Expira si rasuceste trunchiul, astfel incat sa atingi cotul cu genunchiul flexat, in timp ce intinzi celalalt picior pe diagonala. Inspira ca sa revii pe centru, apoi roteste-te in partea cealalta. Executa lent 30 de repetari, fara pauza. Este un exercitiu complex, care iti remodeleaza talia si coapsele.

Antrenament pentru coapse

Intinde-te pe laterala si mentine echilibrul trunchiului cu ajutorul bratului de deasupra. Orienteaza picioarele usor catre fata, cu talpile flexate. Incordeaza abdomenul si coapsele si ridica piciorul de deasupra pana la nivelul bazinului, apoi ridica si piciorul de pe sol, astfel incat sa lipesti genunchii si gleznele, si, in final, coboara-le pe amandoua odata.

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii pentru brate

Este un exercitiu excelent pentru coapse si talie, asa ca, daca doresti sa remodelezi aceste zone, iti recomand sa executi patru seturi a cate zece repetari pe fiecare parte.

Intinde-te pe spate si mentine picioarele departate la nivelul bazinului, cu genunchii flexati. Incordeaza abdomenul puternic si ridica bazinul de pe sol, fara sa tensionezi zona lombara.

Incordeaza puternic coapsa si ridica piciorul spre tavan, mentinand echilibrul. Concentreaza-te sa nu rotesti bazinul si incearca sa intinzi cat mai mult genunchiul cu care lucrezi. Executa miscari scurte de balans sus-jos, fara sa suprasoliciti zona lombara.

Este un exercitiu foarte eficient pentru fese si coapse si se recomanda executarea a trei seturi a cate zece repetari, alternativ cu fiecare picior.

Asaza-te in pozitie de flotare, cu picioarele apropiate. Intinde coatele si incordeaza abdomenul, fesele si coapsele, ca sa formezi o linie dreapta de la cap la picioare. Incordeaza bine fesele si ridica lent piciorul spre tavan, fara sa indoi genunchii si mai ales fara sa tensionezi spatele.

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: exercitii pentru mai multa vitalitate

Mentine sus o secunda, apoi coboara lent varful piciorului pe sol. Urmatoarea repetare o vei executa cu celalalt picior. Executa lent 30 de repetari duble, facand pauza la fiecare 10 repetari.

Intinde-te pe spate si ridica umerii de pe sol, mentinand abdomenul foarte incordat. Intinde picioarele pe verticala, spre tavan, si coboara lent cate un picior, fara sa arcuiesti spatele si fara sa indoi genunchii. Mentine umerii ridicati de pe sol pe toata durata exercitiului si incordeaza bine coapsele. Executa lent 30 de repetari duble, concentrandu-te asupra formei de executie.

Daca iti este mai usor sa faci sport supravegheata, sa "stea cineva cu gura pe tine", incearca DVD-ul Lady Fit Home Edition, care are 55 de minute, exact cat un antrenament la sala. Astfel vei fi sigura ca executi corect exercitiile si te vei simti ca la sala.

Spor la treaba!

Cori Gramescu - Master Trainer Ultimate Pilates la Lady Fit - First Gym for Delicate Women

www.ladyfit.ro

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Cori Gramescu exercitii, #Cori Gramescu sfaturi exercitii, #Cori Gramescu fitness, #exercitii coapse, #exercitii modelare talie , #fitness