Cum sa ai posterior si picioare "criminale" (Galerie foto)

Sambata, 24 Martie 2012, ora 18:03
16457 citiri
Cum sa ai posterior si picioare "criminale" (Galerie foto)

Exista o credinta mostenita din trecut cum ca pentru a-ti lucra posteriorul si picioarele trebuie sa faci genuflexiuni si fel de fel de ridicari de picior. Ideea este ca oricati muschi ai avea tu la picioare, acestia nu vor fi observati daca sunt ascunsi sub un strat gros de grasime.

Pentru a avea rezultatele pe care ti le doresti, trebuie sa gasesti un program care sa arda grasimea si sa-ti remodeleze corpul. Incearca sa faci exercitiile propuse de Fitbie.com si vei vedea rezultate garantate:

Ridicare de picior laterala

Stai pe partea stanga, tine-ti capul pe bratul stang si mana dreapta pe podea, in fata pieptului. Picioarele sa fie drepte, cel drept in fata celui stang.

Fara sa-ti misti alta parte a corpului, ridica lent piciorul drept, fa o pauza cand ajunge sus si coboara-l la fel de incet. Apoi continua pe cealalta parte.

Miscarea scoica

Stai pe partea stanga cu genunchii indoiti intr-un unghi de 45 de grade si calcaiele lipite unul de altul.

Din aceasta pozitie, ridica picorul de deasupra cat de sus poti, fa pauza si intoarce-te la pozitia initiala.

Ridicare de solduri

Stai pe spate cu genunchii indoiti si talpile pe podea.

Strange muschii posteriorului si preseaza pe calcaie pe masura ce iti ridici soldurile, astfel incat corpul sa pastreze o linie dreapta intre umeri si genunchi. Fa si aceasta miscare cat poti de lent.

Pozitia cataratorului pe munte

Stai ca si cand ai face o flotare si ai avea mainile intinse, astfel incat corpul sa formeze o linie dreapta de la cap pana la calcaie.

Tine abdomenul incordat, in timp ce ridici un picior, incercand sa duci genunchiul catre umarul opus. Revino la pozitia initiala si incepe cu cealalta parte a corpului.

Fa-ti un obicei din a relua aceste exercitii ori de cate ori ai cateva minute libere acasa, daca se poate chiar zilnic, si nu te rasplati apoi pentru efortul depus cu prajitura. In cateva saptamani, schimbarile se vor vedea, iar la vara, pe plaja, vei sti ca a meritat sa faci un mic sacrificiu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#exercitii picioare tonifiate, #exercitii picioare posterior, #exercitii slabit, #exercitii muschi fesieri, #exercitii muschi fund , #fitness