Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum sa fii in forma, cu Kinga Sebestyen: Gambe perfecte pentru jeansii skinny

Miercuri, 05 Februarie 2014, ora 11:29
5466 citiri
Cum sa fii in forma, cu Kinga Sebestyen: Gambe perfecte pentru jeansii skinny
Foto: ADPM

Femeile sunt mereu in pas cu moda si in ultimii ani tendintele arata ca jeansii skinny sunt preferatii. Insa ce-i de facut atunci cand trupul nu-ti permite sa porti un asemenea model?

Kinga Sebestyen, instructor de aerobic, a oferit pentru Ziare.com cateva sfaturi pentru a avea gambe perfecte pentru acesti blugi.

Incepe prin "ridicari pe varfuri, stand in picioare, fie ca esti la birou, mergi sau alergi pe strada. Incearca reprize a cate 30 de ridicari, cu pauze intre ele si iti vei intari si tonifia muschii gambelor", dupa cum recomanda specialistul.

Urmatorul exercitiu adus in discutie de instructor poate fi facut chiar si la birou, cand prinzi cateva minute libere, dar cel mai confortabil il poti face acasa.

"Stai in pozitie verticala, cu spatele drept si ridica, pe rand, fiecare picior in fata atat cat poti. Ramai in aceasta pozitie pana simti o senzatie de usoara intindere la nivelul gambei, apoi schimba piciorul", a spus Kinga Sebestyen.

Cum sa fii in forma, cu Kinga Sebestyen: Slabeste cu Kangoo Jumps

Tot acasa, poti incerca altceva. Din pozitie culcata, pe burta, cu mainile intinse in fata, ridica fiecare picior, drept, de 15 ori. Repeta seria de 2-3 ori pentru fiecare picior.

"Pune-te in pozitie verticala, cu fata la un perete, la o distanta de jumatate de metru. Stai sprijinit de perete si ridica-te pe varful degetelor de 25-30 de ori. Atentie: miscarea trebuie sa fie lenta, pentru a nu-ti forta muschii, iar calcaiul trebuie sa coboare sub nivelul punctului tau de sprijin. Prin acest exercitiu iti vei modela atat gambele, cat si gleznele", mai spune instructorul.

De asemenea, de mare ajutor sunt genuflexiunile. Kinga Sebestyen recomanda trei serii de cate zece.

"Aceste exercitii banale sunt deosebit de eficiente pentru multe zone ale corpului, inclusiv pentru gambe. Daca ti se pare prea plictisitor, aminteste-ti mersul piticului. E un exercitiu pe cat de amuzant (si uneori chinuitor), pe atat de eficace", a incheiat ea.

Cum sa fii in forma, cu Kinga Sebestyen: Slabeste repede dupa Sarbatori

Kinga Sebestyen este de 18 ani instructor de aerobic, step, fitball, pilates si lector la Federatia Romana "Sportul pentru Toti".

Ea este trainer coordinator si specialist al Academiei Internationale a Trainerilor de Kangoo Jumps, coordonand programe si oferind diplome de merit. In plus, este autoarea unuia din cele mai eficiente programe de slabit, Fat Burning, pentru care a fost premiata la nivel international.

www.fatburning.ro

Www.kangooclub.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Gambe perfecte pentru jeansii skinny, #Kinga Sebestyen fitness, #Kinga Sebestyen exercitii, #Kinga Sebestyen instructor aerobic, #Kinga Sebestyen aerobic , #fitness