Cum sa obtii un abdomen plat: secrete ale unor femei celebre (Galerie foto)

Marti, 20 Mai 2014, ora 10:54
13603 citiri
Cum sa obtii un abdomen plat: secrete ale unor femei celebre (Galerie foto)
Foto: Glamour

Solutii pentru obtinerea unui abdomen plat exista, iar vedetele sunt primele care le-au descoperit. Trebuie doar sa ai grija ce mananci si sa faci mult sport.

Nu o spun doar vedetele, ci antrenorii lor personali, cei care le propun programe speciale, potrivit Glamour.

Bella Thorne

Actrita afirma adesea ca nu si-a facut un obicei special pentru a se intretine, desi silueta o contrazice.

Practica mai multe sporturi, printre care si fotbal american. Fratele sau este instructor de arte martiale (krav maga) si o ajuta la antrenamentele axate si pe autoaparare.

Miranda Kerr

Pentru a-si tonifia corpul, fotomodelul australian, unul dintre ingerii Victoria's Secret, nu pretinde niciodata ca nu are nimic de facut. In fiecare dimineata, urmeaza obiceiul de a practica yoga pentru musculatura.

Apoi, metoda Pilates, bazata pe opt principii de baza, dar care solicita foarte mult muschii abdominali, si dansul.

Legat de alimentatie, ar fi urmat dieta ce tine cont de grupa sanguina in alegerea alimentelor. Miranda este din grupa A, deci se hraneste cu legume, peste, fructe de mare si cu anumite parti din carne de pasare. Hranindu-se bio, adora quinoa si avocado.

Suki Waterhouse

Actrita si fotomodelul britanic Suki Waterhouse a mizat intotdeauna pe sport: kickboxing alternat cu un alt sport, un amestec de yoga, dans clasic si aerobic pe care il practica intensiv, timp de 30 minute.

Rita Ora

Cantareata s-a supus unui antrenament demn de trupele paramilitare. A plecat cateva saptamani intr-o tabara speciala, "fat camp", in Austria, ca sa urmeze un regim strict si sa practice sport in exces.

Dupa tratamentul soc, a continuat cu exercitii cardio de mai multe ori pe saptamana, jogging si cateva exercitii de intarire a musculaturii.

Alessandra Ambrosio

Isi are propriul program de sport, conceput de antrenorul sau personal, Brazil Butt Lift, axat pe lucrarea muschilor fesieri, dar si a bratelor si abdomenului.

Rihanna

A optat pentru 25 de minute de exercitii, de trei ori pe saptamana, propuse de antrenorul sau, Ary Nunez.

Potrivit dezvaluirilor acestuia facute pentru presa americana, Rihanna practica mult sport: jumping jack, jooging, saritura cu coarda, bicicleta eliptica, cateva sedinte pentru abdomen si cateva pentru musculatura picioarelor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#sfaturi abdomen plat staruri, #exercitii abdomen plat, #dieta abdomen plat , #fitness