Exercitii de ardere a grasimii de pe burta

Miercuri, 27 Aprilie 2011, ora 14:04
34463 citiri
Exercitii de ardere a grasimii de pe burta

Exercitiile cu greutati sunt cea mai buna modalitate de a scapa de grasime, pentru ca muschii odata activati ajuta organismul sa foloseasca mai bine nutrientii consumati si sa previna depozitarea grasimilor.

Potrivit Health.yahoo.net, muschii depoziteaza energia sub forma glicogenului, iar atunci cand faci exercitii fizice aceste substante sunt folosite sub forma de combustibil. Dupa aceea, carbohidratii din alimentele consumate vor fi folositi de catre muschi pentru a reface depozitele de glicogen si astfel va fi evitata formarea grasimii. Te poti inspira din urmatoarele metode de exersare pentru a avea un abdomen plat:

Exercitii cardio

Foloseste aceasta metoda de scurta durata, dar intensa, care iti va provoca organismul sa arda grasimi la o rata mult mai mare pentru o perioada de timp. Le poti efectua atat in parc, cat si pe o banda speciala, dar daca ai cu peste 20 kg mai mult peste greutatea optima, foloseste o bicicleta pentru a reduce impactul asupra genunchilor.

1. Incepe mai lent (cam la 40% din capacitatea maxima) si continua pentru 90 secunde.

2. Mareste viteza si mentine-o apoi pentru un minut.

3. Odihneste-te pentru un minut.

4. Reincepi la o viteza mai mare, pentru 30 secunde.

5. Odihneste-te pentru 30 secunde.

6. Alearga cat de repede poti timp de un minut.

Exercitii cu greutati

Pe langa exercitiile cardio, este nevoie si de cateva cu greutati sau instrumente ajutatoare pentru a avea un abdomen perfect in cat mai putin timp. Vestea buna este ca nu ai nevoie de echipamente sofisticate si le poti efectua oricand. Repeta de 10-20 ori fiecare exercitiu, odihnindu-te cate 2 minute dupa fiecare serie.

1. Genuflexiuni cu saritura

2. Flotari

3. Fandari

4. Mountain climber

5. Ramat invers

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#abdomen plat fitness, #abdomen plat exercitii, #abdomen tonifiat, #exercitii fizice slabit, #ardere grasimi abdomen , #fitness