Exercitii fizice pentru o viata sexuala mai buna (Galerie foto)

Luni, 15 Aprilie 2013, ora 18:19
94651 citiri
Exercitii fizice pentru o viata sexuala mai buna (Galerie foto)
Foto: Brill Physical Therapy

Exercitiile care implica zona pelviana sunt recunoscute drept cel mai bun antrenament pentru imbunatatirea vietii sexuale. Tocmai de aceea, antrenorii de fitness s-au grabit sa eficientizeze la maximum acele tipuri de exercitii care ne pot aduce si astfel de avantaje.

Cosmopolitan prezinta 9 exercitii simple, pe care le poti executa regulat pentru a avea o viata sexuala mai buna.

Balans

Aseaza-te pe o minge de fitness si balanseaza-te ritmic, in sus si in jos. Executa 3 seturi, de aproximativ 30 de secunde fiecare.

Intareste fesierii

Intinde-te pe spate, cu bratele pe langa corp si genunchii indoiti. Plaseaza o minge mica sau un prosop rulat intre genunchi. In timp ce ridici soldurile de pe podea, strange mingea si contracteaza muschii fesieri. Stai in aceasta pozitie timp de 6 secunde, revino usor la cea initiala si repeta exercitiul de 10 ori.

Mars

In pozitia initiala de la exercitiul anterior, stai intins pe spate, cu bratele pe langa corp si genunchii indoiti. In timp ce iti ridici soldurile de pe podea, indreapta-ti corpul intr-o parte si alta, in stanga si dreapta. Executa doua seturi, a cate 6 miscari.

Podul cu un singur picior

Stai tot pe spate, cu genunchii indoiti, muschii pelvieni si abdomenul inferior contractati. Ridica un picior, astfel incat sa fie paralel cu podeaua si pastreaza miscarea timp de 3-6 secunde. Repeta de 10 ori, dupa care schimba piciorul.

Cartea

Intins pe spate, cu bratele pe langa corp, ridica-ti picioarele, cu genunchii indoiti la 90 de grade, astfel incat gambele sa fie paralele cu podeaua. Deschide si inchide usor genunchii. Executa 3 seturi, a cate 6 astfel de miscari.

Mini genuflexiune

Stai ridicat, cu picioarele usor departate. Lasa-te in jos, ca si cum ai incepe o genuflexiune, pana cand coapsele sunt paralele cu podeaua. Asigura-te ca genunchii nu depasesc linia degetelor de la picioare. Repeta exercitiul de 20 de ori.

Exercitii cu cartea de joc

Stai cu picioarele usor departate si plaseaza un pachet de carti pe podea, chiar in fata ta. Pastreaza-ti spatele drept si incepe o genuflexiune, insa din nou genunchii nu trebuie sa depaseasca linia degetelor de la picioare, si ia cartea de deasupra. Revino incet la pozitia initiala, pastrandu-ti in tot acest timp spatele drept. Repeta de 10 ori, luand de fiecare data o noua carte de joc.

Scoica

Intinde-te pe o parte, cu genunchii indoiti. Deschide si inchide usor genunchii, in timp ce calcaiele raman apropiate. Concentreaza-te asupra restului corpului, care trebuie sa ramana nemiscat. Repeta de 8-10 ori, pe fiecare parte.

Liftul

Stai pe spate, cu bazinul si genunchii usor ridicati. Pastreaza miscarea pentru cateva clipe, apoi incearca sa ridici bazinul un pic mai sus, astfel incat sa simti muschii intinsi. Ramai in aceasta pozitie din nou cateva clipe si apoi revino la cea initiala. Se pare ca acest exercitiu fizic ar dezvolta rezistenta muschilor pelvieni.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#exercitii fizice viata sexuala, #exercitii fizice muschi pelvieni, #intarire muschi pelvis , #fitness