Fii in forma cu Serban Blebea: Rulouri din piept de pui - varianta la masa de Craciun

Marti, 23 Decembrie 2014, ora 12:46
3286 citiri
Fii in forma cu Serban Blebea: Rulouri din piept de pui - varianta la masa de Craciun
Foto: Serban Blebea

Nu este nici un secret. Preparatele de Craciun ingrasa! Sau poate ca nu. Serban Blebea, specialist in transformari corporale, recomanda o reteta de rulouri din piept de pui, o varianta pentru masa de Craciun din acest an.

"Iti voi spune un secret care iti va schimba modul in care privesti povestea transformarii tale. Acest secret te va ajuta sa renunti la dieta si sa nu mai privesti niciodata inapoi. Totul se rezuma la calorii", a declarat Serban Blebea pentru Ziare.com

Chiar nu conteaza cum combini alimentele, nu conteaza daca mananci mere cu pere la aceeasi masa si nu are nici o importanta daca combini rosiile cu branza la micul dejun, spune el.

"Astazi voi deschide seiful meu si iti voi arata care este cel mai mare secret al nutritionistilor si al antrenorilor personali. Combinatia introdusa, rotim manerul, un zgomot puternic si... tocmai ai intrat in seif... Lasand gluma la o parte, ideea este ca alimentele nu ingrasa. Atunci ce? Raspunsul este: Cantitatile ingrasa!", a adaugat specialistul.

Daca intelegi acest concept, nu vei mai avea nevoie niciodata de dieta sau regim sau orice alt fel de restrictie. Vei putea manca orice iti doresti, cand doresti si toti prietenii te vor invidia, dupa cum spune el.

Iata in continuare o reteta cu putine calorii si cu ajutorul carora iti poti surprinde invitatii. Le poti transmite ca pretuiesti un stil de viata sanatos si fara sa te lauzi ca urmezi o dieta.

Fii in forma cu Serban Blebea: Cum sa scapi de pofte in 3 pasi simplu de urmat

Rulouri din piept de pui

Ingrediente:

-piept de pui

-doua oua

-o jumatate de ardei rosu

-o jumatate ardei verde

-100 g branza de burduf (optional) pentru marinata:

-patru-cinci catei de usturoi

-doua-trei linguri de ulei

-trei-patru linguri de vin

-sare, piper

-busuioc (sau orice alte condimente preferati)

Cum se prepara:

Taiem pieptul de pui in doua pe lung, apoi fiecare jumatate o batem usor cu ciocanul de snitele (sau cu fundul unui borcan) - cu grija sa nu se sfarame.

Pregatim marinata din ingredientele de mai sus (putem varia ingredientele in frunctie de gusturi sau puteti sa nu marinati carnea deloc).

Ungem toate feliile de piept de pui cu marinata, punem pe o farfurie intinsa, acoperim cu folie si dam la frigider pentru o ora sau doua.

Intre timp, facem o omleta din 2-3 oua pe care o taiem bucati in functie de cate bucati de piept de pui avem.

Taiem ardeiul rosu si pe cel verde fasii. Dupa ce a trecut timpul de marinare, punem pe fiecare felie de carne: branza de burduf (e optional, puteti face si fara), o bucata de omleta, fasii de ardei gras, rulam bine si legam strans cu sfoara.

Cand toate rulourile sunt gata, le punem in punga speciala pentru cuptor si le dam la cuptor pana se rumenesc. In ultimele minute taiem deasupra punga pe care initial doar am intepat-o din loc in loc cu cutitul.

Daca nu va place pieptul de pui (ies mai uscate si merg cu ceva sos), puteti folosi si pulpe dezosate pregatite in acelasi mod.

Fii in forma cu Serban Blebea: Primii pasi catre un abdomen perfect

Daca aveti vreo intrebare pentru specialistii colaboratori ai Ziare.com, va invitam sa le-o adresati printr-un comentariu sau printr-un mail pe adresa sugestii@ziare.com.

Serban Blebea este specialist in transformari corporale. Daca vrei sa slabesti cateva kilograme sau ai nevoie de o schimbare majora, te poti antrena alaturi de el in cadrul programului de succes "Slabeste cu Serban".

www.slabestecuserban.ro

"Nici un kilogram in plus de sarbatori"

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Reteta de Craciun, #Rulouri din piept de pui, #Serban Blebea fitness, #Serban Blebea sport , #fitness