Fii in forma cu Serban Blebea: Top trei exercitii pentru abdomen (Galerie foto)

Vineri, 06 Martie 2015, ora 10:10
9954 citiri
Fii in forma cu Serban Blebea: Top trei exercitii pentru abdomen (Galerie foto)
Foto: Serban Blebea

Cele mai multe persoane care merg la sala pierd timpul facand exercitii care nu le ajuta in niciun fel sa se apropie de obiectivul pe care vor sa il atinga, sustine Serban Blebea, specialist in transformari corporale, care explica pentru Ziare.com care sunt cele mai bune exercitii pentru un abdomen perfect.

Aceasta este parerea tuturor antrenorilor cu care am interactionat in ultimii cinci ani, sustine specialistul. Omul de rand pierde intre 60 si 90 de minute in sala de fitness, fara nici un folos, pentru ca exercitiile pe care le alege nu il ajuta, chiar dimpotriva, unele pot fi daunatoare pentru sanatatea lui.

Imagineaza-ti ca vrei sa ajungi la Brasov, dar alegi sa mergi pe Autostrada Soarelui spre Constanta. Desigur, poate intr-un final vei ajunge si la destinatie, dar calatoria va fi cu mult mai lunga si mai costisitoare.

Fii in forma cu Serban Blebea: Primii pasi catre un abdomen perfect

Nu ti-ai dori sa faci parte dintre cei care folosesc timpul petrecut in sala de fitness la potentialul maxim? Ca sa te ajut, iti voi arata trei dintre cele mai eficiente exercitii pe care le poti face pentru a-ti intari si tonifia muschii abdominali.

Nu sunt exercitiile clasice pe care le faci in fiecare zi, chiar unele ar putea sa iti para contra-intuitive, dar te asigur ca este cea mai rapida cale de intarire a muschilor abdominali.

Exercitiul 1:

Asaza-te pe o bancuta, pozitioneaza bratele langa posterior (ca in imaginea alaturata), apoi ridica picioarele la un unghi drept si mentine pozitia pe o durata de timp cat mai mare. Tine minte! Nu conteaza numarul de repetari, ci timpul in care muschii tai stau cu adevarat incordati.

Fii in forma cu Serban Blebea: 4 pasi pe care sa ii parcurgi inainte de a incepe o dieta

Exercitiul 2:

Stai intr-o pozitie asemanatoare celei de flotare. Acum ridica bratul drept in prelungirea corpului (exact ca in imagine) si mentine pozitia pentru cat de mult timp poti. Apoi alterneaza bratele. Continua alternarea bratelor pana cand nu poti sa mai pastrezi pozitia cu spatele drept. Un mic secret: Tine picioarele departate pentru o mai buna stabilitate si mentine mereu spatele drept (nu te apleca spre stanga sau dreapta).

Exercitiul 3:

Asaza-te pe spate, pe un covoras de fitness sau o salteluta. Ridica picioarele intinse (ca in imagine) si mentine-le ridicate pe tot parcursul miscarii. Acm incearca sa ridici spatele si sa atingi varfurile picioarelor, fara ca acestea sa se miste. Un mic sfat: ai grija ca zona lombara sa fie mereu lipita de buretel, altfel vei simti o durere puternica in zona spatelui (nu trebuie sa iti faci griji, dar nu cred ca este ceva placut).

Dupa cum probabil ai observat acestea nu sunt exercitiile tale clasice pe care le faci la sala de fitness. Muschii din aceasta zona sunt conceputi in asa fel incat sa raspunda bine la un timp indelungat in tensiune, ceea ce simplele tale abdomene nu vor putea face niciodata.

Aplica aceste exercitii in rutina ta saptamanala si vei observa cum abdomenul tau va prinde un tonus de invidiat intr-un timp foarte scurt.

Fii in forma cu Serban Blebea: Cum sa scapi de pofte in 3 pasi simplu de urmat

Daca aveti vreo intrebare pentru specialistii colaboratori ai Ziare.com, va invitam sa le-o adresati printr-un comentariu sau printr-un mail pe adresa sugestii@ziare.com.

Serban Blebea este specialist in transformari corporale. Daca vrei sa slabesti cateva kilograme sau ai nevoie de o schimbare majora, te poti antrena alaturi de el in cadrul programului de succes "Slabeste cu Serban".

www.slabestecuserban.ro

Top zece exercitii pentru abdomen

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#exercitii pentru abdomen, #Serban Blebea exercitii abdomen, #Serban Blebea fitness, #exercitii abdomen , #fitness