Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Gadgeturi de criza pentru gimnastica de acasa

Sambata, 20 Martie 2010, ora 10:41
2402 citiri
Gadgeturi de criza pentru gimnastica de acasa
Foto: c2texercise.com

Miscarea face parte din activitatea ta saptamanala, dar criza economica a facut ca vizitele tale la sala de fitness sa fie cat mai reduse, chiar intrerupte. Ai nevoie de cateva gadgeturi de fitness care sa te ajute sa iti continui sedintele de intretinere, absolut necesare pentru a fi in forma.

WebMD a cerut sfatul specialistilor in gimnastica de intretinere pentru a alacatui un top al celor mai utile si ieftine gadgeturi pentru gimnastica de acasa.

Coarda celui mic poate fi cel mai bun echipament pentru incalzirea coprporala. Pare o joaca de copii, dar cinci minute de sarit coarda te poate ajuta decisiv sa iti intaresti musculatura picioarelor, bratelor si umerilor. Tocmai acesta este motivul pentru care multi boxeri isi fac antrenametul de incalzire sarind coarda.

Banda de rezistenta este portabila, ieftina si extrem de utila. Inlocuieste doua aparate de la sala de fitness si este perfecta pentru cura ta de slabire. Se lucreaza practic fiecare clasa de muschi, nu trebuie decat sa ceri sfatul unui specialist atunci cand o achizitionezi, pentru a-ti arata toate variantele in care poate fi folosita.

Pedometrul electronic este un dispozitiv care numara pasii si miscarile unei persoane. Specialistii americani sunt de parere ca este un bun dispozitiv de stimulare a miscarii, in special pentru incepatorii care vor rezultate rapide ale programului lor de sport.

Ganterele sunt perfecte pentru miscarea de seara. Poti ridica greutatile de 20 de ori in fiecare seara pentru a avea un somn linistit si musculatura tonifiata. Covorasul de yoga, pe care fie il achizitionezi din magazinele de profil, fie il confectionezi tu, este un gadget util pentru persoanele obisnuite sa faca miscare in fiecare zi.

Mingea medicinala este excelenta pentru miscarea de intretinere. Poate fi folosita pentru exersarea mai multor clase de muschi, nu trebuie decat sa ceri sfatul specialistului pentru a-ti recomanda modul de folosire si tipurile de exercitii pe care le poti face. Se foloseste pentru intarirea musculaturii abdominale si modelarea soldurilor.

Echipamentul de miscare este primul care trebuie achizitionat atunci cand vrei sa faci miscare acasa. Incaltarile sunt esentiale. Ele vor fi din piele, pentru ca piciorul sa nu transpire si comode pentru ca sedinta ta de sport sa nu se termine inainte de termen.

CD-urile specializate in exercitii de miscare te ajuta sa alegi cea mai buna cura de intretinere pentru tine. Daca nu poti apela la un specialist pentru a te indruma in demersul tau de miscare, CD-urile sunt foarte utile. Le poti comanda direct de pe internet sau le poti achizitiona de la magazinele de profil.

Nu uita ca oricare ar fi exercitiile si echipamentele pe care le folosesti zilnic pentru sedintele tale de miscare, urcatul scarilor in fiecare zi este obligatoriu.

Mersul pe jos la fel, deci daca folosesti masina pentru a merge la serviciu, o poti parca mai departe si pana la locul de munca poti ajunge mergand pe jos. Uita de lift si urca scarile comod, fara sa te grabesti sau sa-ti pierzi suflul. Sunt doar exercitii de intretinere, deci evita fortarile.

Cert este ca iti poti continua regimul de exercitii si acasa, cu un buget de criza. Ai nevoie doar de multa vointa pentru a avea o musculatura ferma in fiecare zi si un tonus de invidiat.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#exercitii fizice acasa, #gadgeturi sport acasa , #fitness