Sase greseli la sala de fitness

Vineri, 04 Septembrie 2009, ora 23:50
7917 citiri
Sase greseli la sala de fitness
Foto: opushotel

Te-ai decis in sfarsit sa mergi la sala si esti pusa pe treaba. Lucrezi deja de cateva saptamani si rezultatele intarzie sa apara? Antrenamentul tau ar putea fi de vina.

"Multe femei cred ca 30 de minute de exercitii le vor schimba corpul, insa acest lucru nu se intampla automat", spune Geralyn Coopersmith, reprezentant al Equinox Fitness Training Research din New York City, potrivit MSN.

"Daca esti concentrat si lucrezi intr-un mod inteligent in cele 30 de minute, rezultatele te vor uimi", a mai spus Geralyn.

Afla care sunt cele mai dese greseli facute de persoanele care merg la sala.

Pentru a avea rezultate nu trebuie sa lucrezi foarte repede, ci mai incet si sa stai drept, la aparatele unde poti sa o faci. Este mult mai important sa te concentrezi pe ceea ce faci, chiar daca asta inseamna scaderea intensitatii.

Pozitia dreapta a trunchiului este foarte importanta. De exemplu, anumite studii au demonstrat ca daca vei ridica greutati in timp ce stai in picioare vei arde aproximativ 50 de calorii.

Nu te apuca de exercitii daca nu esti bine hidratat. Bea aproximativ jumatate de litru de apa inainte cu doua ore de a te duce la sala, in acest mod vei avea mai multa energie.

Medicii spun ca este important sa bei opt pahare de apa pe zi, insa atunci cand vine vorba de mersul la sala consumul apei este obligatoriu.

"Aproape fiecare celula din organism este compusa din apa si fara ea acestea nu functioneaza in mod eficient in timpul exercitiilor", spune Dan Judelson, profesor asistent de kinetoterapie de la California State University din Fullerton.

Bea multa apa si dupa antrenament pentru a recupera ceea ce pierzi prin transpiratie.

Daca vei renunta sa citesti atunci cand esti pe banda de alergare si vei opta pentru ascultatul muzicii vei arde cu 15% mai multe calorii.

Cititul iti va distrage atentia si vei lucra la o intensitate foarte mica. Cercetatorii au descoperit ca muzica rock sau pop te ajuta sa arzi cu pana la 15 la suta mai multe calorii.

Daca nu iti place sa alergi nu o face, alege un exercitiu cardio mai distractiv si in acest mod vei pierde cu aproximativ 2 kilograme mai mult pe an.

Nu conteaza cate calorii pierzi printr-o anumita activitate, daca nu te bucuri de ea, nu va da rezultate.

Alege un antrenament de care sa te bucuri, nu unul pe care te simti obligata sa il faci. Exista un alt mod de a face exercitiile sa para mai frumoase: compania altei persoane. De exemplu, daca trebuie sa alergi prin parc, roaga un amic sa mearga cu tine.

Nu iti ocupa tot timpul numai cu exercitii cardio, ci fa si cateva exercitii de aerobic, in acest mod vei pierde 5-6 kilograme mai mult intr-un an.

Nu te increde in estimarile facute de masinile de la sala in legatura cu arderea caloriilor, ci mai degraba in aparatele care-ti monitorizeaza frecventa batailor inimii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#greseli sala fitness, #greseli rezultate sala fitness, #reguli sala fitness , #fitness