Cum slabim in mod miraculos, dar si sanatos - fructul de mango african

Miercuri, 15 Iunie 2011, ora 20:48
10512 citiri
Cum slabim in mod miraculos, dar si sanatos - fructul de mango african
Foto: Health Discoveries images

Studii medicale si de nutritie recente ale unor medici si cercetatori americani, au demonstrat ca fructul de mango african poate reduce greutatea corporala cu 5,6 kg in 28 de zile.

Acest fruct exotic a devenit cel mai popular si mai eficient mijloc de a slabi in America. Nenumarati utilizatori de Facebook au postat mesaje despre aceasta miraculoasa metoda de pierdere in greutate, fara niciun efect secundar, asa ca vestea a inceput sa circule cu viteza fulgerului pe mapamond.

Se pot pierde 5,6 kg la fiecare 28 de zile

Cercetarile au demonstrat intr-adevar efectele benefice pe care extractul de mango african le poate avea asupra sanatatii si a siluetei, precum si contributia acestuia la reducerea colesterolului, a trigliceridelor si a nivelului de glucoza din organism. Cei care au consumat mango african au reusit sa slabeasca fara sa urmeze concomitent o dieta speciala informeaza Health Discoveries Magazine

Efectele fructului asupra organismului

In tara sa de provenienta, calitatile fructului de mango african erau bine cunoscute, cu mult inainte de recenta si frenetica sa popularizare in America. El a fost folosit de secole ca aliment pentru slabit in Camerun, Africa, padurile tropicale de acolo fiind singurul loc de pe glob unde acest fruct exotic, viu colorat poate fi gasit.

Arbustul sau difera de alte specii de mango, deoarece contine samburi cu totul deosebiti calitativ, denumiti de localnici "nucile Dikka".

De sute de ani, extractul acestora numit "irvingia gabonensis" a fost folosit de satenii din Camerun drept leac universal cu o gama larga de efecte vindecatoare, precum reducerea obezitatii, scaderea colesterolului reglarea nivelului glicemiei si tratarea infectiilor.

Recomandat de medici ca mijloc sigur de slabit, fara efecte secundare

Popularitatea de care fructul se bucura in Africa a ajuns in America de abia in toamna anului 2010, cand s-a vorbit prima data despre calitatile sale deosebite intr-o emisiune TV de mare audienta, unde a fost prezentat drept miracol natural in cura de slabire.

Dr. Judith Ngondi, doctor si professor de biochimie la Universitatea Yaounde din Camerun, considera ca fructul de mango african este cea mai buna alternativa naturala pentru reducerea grasimilor din corp si pentru imbunatatirea starii generale de sanatate.

Atentie la autenticitatea produselor care contin extract de mango african.

Datorita faptului ca a devenit o vedeta recenta in America si Europa, fructului de mango african i se face reclama la scara larga. Astfel, au aparut numeroase site-uri cu tot felul de oferte speciale de vanzare, fiecare dintre acestea pretinzand ca ofera garantat produse din extractul fructului original la preturi incredibile.

Dar, conform unor rapoarte recente ale Consumer Laboratories Inc. o organizatie independenta de testare a suplimentelor alimentare, multe dintre extractele si capsulele care de cele mai multe ori sunt importate din China, contin un procent mult mai mic de mango african decat cel indicat pe eticheta, avand in plus unele ingrediente si aditivi artificiali.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#miracol impotriva obezitatii, #extractul de mango african, #viata sanatoasa ponturi , #fructe