Alimentele care sculpteaza un abdomen perfect

Joi, 25 Martie 2010, ora 11:55
6767 citiri
Alimentele care sculpteaza un abdomen perfect
Foto: Faltstomachtips

Un abdomen de invidiat se sculpteaza cu greu: insa mersul la sala si jogging-ul nu sunt de ajuns. Ca sa scapi de grasimea de pe burta, ai nevoie de un regim alimentar corespunzator.

In primul rand, trebuie sa stii care sunt alimentele "vinovate" de acumularea grasimii din jurul taliei. Este vorba despre delicioasele prajituri, despre biscuiti, painea alba si alte produse coapte, arata MSN Health.

Studiile arata ca si in cazul in care mananci foarte putin, insa alegi numai alimente de tipul celor de mai sus, grasimea de pe abdomen se va acumula in continuare.

Daca simti neaparat nevoia de ceva dulce, mananca fructe! Piersicile, portocalele, kiwi, ofera o doza buna de vitamia C si sunt bogate in antioxidanti, fiind perfecte pentru a te proteja de acumularea kilogramelor.

Seleniul este deasemenea important pentru a te proteja de grasimea inestetica din jurul taliei. Ovazul, carnea de curcan, tonul si nucile sunt surse foarte bune de seleniu.

Grasimile monosaturate, fibrele si proteinele trebuie sa se regaseasca in dieta zilnica: asta inseamna carne de peste, pui, ulei de masline din belsug.

Ca sa te motivezi sa faci schimbari in dieta, aminteste-ti ca cei care au grasime pe abdomen au risc crescut de a avea probleme de sanatate serioase, precum diabetul de tip 2 sau de a face atac de cord.

L.S.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#alimente abdomen, #grasime abdomen, #regim alimentar , #grasimi