Solutii care tintesc exact zonele cu grasime persistenta

Sambata, 11 Februarie 2012, ora 08:02
20994 citiri
Solutii care tintesc exact zonele cu grasime persistenta

Adesea se spune ca grasimea din anumite zone ale corpului nu se duce nici in ruptul capului, nici prin dieta, nici prin exercitii fizice, oricat de intense. Acest lucru nu este adevarat in totalitate, caci exista anumite trucuri prin care exact depozitele-problema sunt tintite.

Multe dintre aceste depozite apar din cauza unui dezechilibru hormonal, pe fondul stresului, a stilului de viata necorespunzator si a proastei alegeri a mancarii. Iata care sunt zonele unde se pozitioneaza cel mai adesea grasimea, conform Daily Mail, si cum poti proceda pentru a remedia situatia:

"Aripioarele" de pe solduri

Trebuie sa reduci mancarea cu mult zahar, astfel incat insulina sa se afle in parametri cat mai buni. Daca "aripioarele" tale sunt excesiv de proeminente, cel mai probabil s-ar putea sa ai probleme cu acest hormon, care in mod normal are rolul de a regla cantitatea de zahar din sange. O dieta ce abunda in zahar determina celulele sa nu mai functioneze corect si excesul de glucoza din sange ramane in aceste zone problematice.

Incearca sa ai o dieta mediteraneana, din care sa lipseasca alcoolul, prajiturile, painea alba, cerealele indulcite, bauturile dulci si acidulate si diverse alte produse care ascund zahar si carbohidrati.

In schimb, consuma multi antioxidanti, care te feresc de radicalii liberi si reduc rezistenta la insulina, precum scortisoara, turmericul, ierburile proaspete, murele, broccoli si ceaiul verde.

Grasime pe spate, in zona bretelelor sutienului

Aceasta grasime poate sa insemne ca ai o tiroida lenesa, adica arzi mai greu caloriile din mancare. Astfel, nu doar in zona aceasta va fi grasime in exces, ci pe intreg corpul, existand tendinte clare de supraponderalitate. In plus, oboseala e mereu prezenta, la fal ca si depresia.

Anumite alimente crude interfereaza cu functiile tiroidale, asa ca limiteaza cantitatea de broccoli, varza de Bruxelles, napi, piersici, boabe de soia, spanac si capsuni. Dar gatind aceste alimente vei dezactiva acesti compusi rai.

Creste cantitatea de seleniu si iod, consumand nuci, orez brun, usturoi, ficat, ceapa, somon, ton si cereale integrale. In plus, incearca sa te relaxezi, caci cortizolul, hormonul stresului, altereaza buna functionare a tiroidei. Foloseste pasta de dinti fara fluor, caci si acesta interfereaza cu anumiti hormoni tiroidali.

Piele lasata pe partea interna a mainii

Acumularea de grasimi in zona superioara a bratului poate sa fie cauzata de scaderea nivelului de testosteron, in cazul femeilor de varsta medie. Nivelul acestui hormon creste prin anumite exercitii fizice. In primul rand, ar fi bine sa faci mai mult sex. Atunci cand te indragostesti creste nivelul de testosteron si organele genitaletrimite semnale organismului sa produca o cantitate mai mare din acest hormon.

Apoi, asigura-te ca dormi suficient, astfel incat corpul sa se odihneasca si sa poata maximiza productia testosteronului. Lipsa exercitiilor fizice duce si aceasta la scaderea sa.

Scoate din alimentatie zaharul si carbohidratii rafinati, dar nu te infometa, caci si o dieta stricta duce la micsorarea cantitatii de testosteron. Consuma peste gras precum somonul, avocado si seminte de in.

Coapse si posterior prea evidente

Hormonul feminin estrogen incurajeaza stocarea grasimii in partea de sus a picioarelor. Gradul de expunere este mare, hormonul gasindu-se in apa, carnea cumparata, recipiente din plastic si diverse alte materiale.

Consuma mai multe legume, fructe si cereale integrale, toate acestea continand substante speciale care ajuta la excretia estrogenului.

Renunta la alcool, calmante si bauturi pline de conservanti si coloranti, care ingreuneaza functiile ficatului.

Alege iaurt proaspat pentru a te bucura de bacterii benefice, care sa iti curete tractul intestinal si ai grija sa nu exagerezi cu cafeaua, un studiu aratand ca mai mult de 2 cani din aceasta bautura pe zi au ca urmare mai mult estrogen secretat de organism.

Grasimea de pe partea inferioara a abdomenului

Aceasta grasime de pe abdomen arata ca glandele suprarenale nu functioneaza cum trebuie si produc prea mult cortizol, astfel incat creste nivelul de glucoza din sange. Cel mai probabil exagerezi cu alcoolul si cu cerealele rafinate (cele albe). Incearca sa te relaxezi si sa nu mai fii atat de stresat tot timpul.

Mananca cereale integrale, legume, boabe de fasole si mazare, carne si peste. Taie din mancarea procesata, cum ar fi produsele lactate nedegresate, berea, vinul, sucul, cafeaua, zaharul si cerealele dulci.

In plus, incearca sa faci sport in mod regulat, dar fara sa exagerezi cu antrenamentele.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#zone grasime persistenta solutii, #eliminare grasime solduri, #grasime posterior sfaturi, #grasime maini, #alimentatie topire grasime , #grasimi