Cum sa-ti mentii greutatea de sarbatori

Miercuri, 24 Decembrie 2008, ora 07:06
2342 citiri
Cum sa-ti mentii greutatea de sarbatori

Sezonul sarbatorilor reprezinta intotdeauna o provocare, mai ales pentru cei care stau mereu cu ochii pe cantar, dar exista si modalitati de a te distra fara a te ingrasa.

Julie Redfern, un nutritionist american, va ofera cateva sfaturi pentru a va mentine in greutate.

Inainte de a merge la o petrecere de vacanta, mananca o gustare usoara. Pana ajungeti la petrecere este foarte posibil sa vi se faca foame si odata ajunsi o sa va indopati.

De asemenea, la petrecere este de preferat sa va aduceti propria mancare sanatoasa, pentru a va asigura ca aveti mai multe optiuni alimentare.

Nu stati aproape de mancare. Proximitatea creste ispita. Controleaza-ti portiile. Completati-va cina cu multe legume.

La desert alegeti numai ceea ce va place cel mai mult si in portii mai mici. Reduceti aportul de grasimi prin indepartarea pielitei de pui sau de curcan.

In plus, de sarbatori e bine sa te feresti de bauturile carbogazoase si de cele care au multe calorii. Echilibrati cantitatea de alcool consumata cu multa apa pentru a va ajuta sa tineti in frau pofta de mancare.

Mancati la o ora fixa, nu toata noaptea. Daca gazduiti o petrecere, aruncati resturile ramase. Tine mai multe feluri de mancare sanatoase la vedere si dati deoparte dulciurile si alte alimente nesanatoase, pentru invitatii care tin regim.

Concentrati-va mai degraba pe conversatie si pe activitati alaturi de familie si prieteni, decat pe mancare. De exemplu, iesiti la o plimbare cu cei dragi dupa principala masa de sarbatoare.

A.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#greutate sarbatori, #sfaturi dieta, #portii mici , #greutate