De ce nu reusesti sa slabesti?

Vineri, 05 Decembrie 2008, ora 23:24
4094 citiri
De ce nu reusesti sa slabesti?
Foto: Pepperidgefarm.com

Daca ai incercat sa urmezi un regim si nu ai pierdut din greutate, exista doar doua motive posibilie: ori dieta a dat gres, ori tu ai dat gres.

Sa presupunem intai ca nu ai ales un regim bazat pe ceaiuri, mancatul extractelor din fructe salbatice, prajituri sau alte diete ineficiente, iar planul de nutritie este natural, sanatos si potrivit organismului.

In acest caz, e posibil sa fi gresit ceva in aplicarea planului de nutritie, arata Diet.com.

Nu este usor sa urmezi un regim. O greseala frecventa a celor care incearca sa tina un regim si nu slabesc este aceea ca urmeaza numai o parte a planului de nutritie.

Regimurile functioneaza numai daca sunt urmate cu strictete. El este format din mai multe componente si daca este eliminata chiar si una singura nu mai este eficient.

Daca vrei sa slabesti trebuie sa respecti regulile. Nu modifica regimul initial dupa cum iti este convenabil. Trebuie sa realizezi ca daca renunti la mancarea nesanatoasas insa incluzi in regim grau procesat, rezultatele vor fi proaste.

Painea procesata, spre exemplu, poate sa inflameze intestinele, sa creasca nivelul de cortizol si sa duca la retinerea apei. Nu este vorba decat despre cateva felii de paine, insa duc la rezultate finale foarte proaste.

Cum să slăbești sănătos și rapid până de Paște
Cum să slăbești sănătos și rapid până de Paște
Kilogramele puse încet, încet în jurul taliei încep să te facă să privești cu furie la toaletele de petrecere din garderoba ta? Nu mai poți suporta încă o cheltuială în plus pentru a...
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Un bărbat a fost părăsit de soție pentru că era „prea gras”. După această lovitură, el și-a schimbat în totalitate stilul de viață. Stephen Ringo cântărea în momentul...
#slabit, #de ce nu , #greutate