Nu face aceste greseli, daca vrei sa slabesti

Sambata, 27 Februarie 2010, ora 08:07
4340 citiri
Nu face aceste greseli, daca vrei sa slabesti
Foto: healthspablog

O persoana care tine un regim de slabire ajunge intr-un moment in care se intreaba de ce nu mai slabeste. In cele din urma aceste persoane ajung sa fie frustrate si sa renunte la drumul lor spre o greutate mai bine, ajungand chiar sa puna la loc kilogramele date jos. Pentru a nu ajunge in aceasta situatie, ai grija sa nu faci greselile urmatoare.

Nu iti pune in cap obiective de neatins, te sfatuieste Correct weight loss. De exemplu, daca ai 80 de kilograme si vrei sa ajungi la 60 in doua luni, este posibil sa nu reusesti si sa te simti dezamagita. Ia in calcul toate detaliile din viata ta si stabileste un obiectiv real, ce poate fi atins.

Multi oameni cauta diete cu ajutorul carora sa slabeasca fara sa faca sport. Nu este o solutie sa te infometezi o zi intreaga, mai bine faci sport o ora pentru a arde calorii. Un regim care nu include si exercitii fizice nu va avea rezultatele dorite.

Nu te increde in promisiunile facute de diete

Dieta prin infometare este cea mai proasta alegere pe care o poate face o persoana care vrea sa urmeze un regim alimentar. O sa slabesti cateva kilograme, insa cand o sa mananci din nou o sa depui mai mult decat ai pierdut. Aceste diete nu sunt in masura sa sustina fizicul pentru o perioada indelungata de timp, iar tu risti sa ai probleme cu sanatatea.

Nu trebuie sa te apuci de o cura de slabire fara sa te informezi bine inainte. Documenteaza-te foarte bine inainte de a incepe regimul. Detaliile legate de propriul organism sunt foarte importante.

Cum stii ca dieta nu ti se potriveste

Daca persoanele din jurul tau nu vor fi in stare sa te sustina, nu le spune de ceea ce ai de gand sa faci. Lipsa unui suport din partea prietenilor sau al familiei te va afecta mai mult decat crezi si nu o sa ai puterea de a merge pana la capat. O dieta nu este atat de usoara pe cum suna.

Nu uita ca un regim de slabit necesita timp si efort. Daca nu ai timp, nu incepe regimul. O sa ai nevoie de timp pentru a face exercitii, pentru a-ti pregati masa speciala si pentru a te documenta.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#greseli regim slabit, #regim slabit dieta , #greutate