Cati stafilococi sunt in rimelul tau? Cat plumb in ruj? Statistici la care nu te astepti

Miercuri, 04 Septembrie 2013, ora 09:20
2845 citiri
Cati stafilococi sunt in rimelul tau? Cat plumb in ruj? Statistici la care nu te astepti
Foto: beautyhigh.com

Crezi ca stii totul despre ingrijirea personala, din simplul motiv ca zilnic petreci cateva minute in baie, inainte de a pleca la munca, sau seara, cand te intorci acasa, indeplinind rutina de dinainte de culcare? Ca iti asezi pe chip o masca periodic si ca faci tot ce trebuie sa iesi in lume cu fata curata?

Cu siguranta sunt lucruri pe care nu le stii si ai fi surprins sa le afli. Beautyhigh iti prezinta cateva statistici surprinzatoare legate de ingrijirea personala si frumusete.

1. Timpul petrecut in fata oglinzii variaza in functie de ziua saptamanii. In medie, rutina de dimineata dureaza 76 de minute luni dimineata si doar 19 minute vinerea.

2. Intr-un studiu recent s-a dovedit ca 79 la suta din tuburile de rimel utilizate sunt infestate de stafilococi si 86 la suta dintre femei folosesc rimel expirat, pentru ca fiecare tub contine mai mult produs decat poate sa fie consumat in decursul perioadei de valabilitate a produsului.

3. Din 33 branduri de rujuri testate, aproximativ 60 la suta contin plumb. Din fericire cantitatea este atat de mica incat nu reprezinta un pericol.

4. Cele mai consumate produse de ingrijire sunt cremele. Practic 90 la suta dintre femei folosesc cel putin o crema de fata, iar 50 la suta creme pentru corp. In ceea ce-i priveste pe barbati, 75 la suta dintre ei nu folosesc nici un fel de lotiune pentru piele.

5. Contrar credintei populare, pierderea parului nu-i afecteaza doar pe barbati. Circa 40 la suta dintre femei au probleme din aceasta cauza.

6. Una din trei femei a recunoscut ca nu poate sa iasa din casa fara machiaj.

7. Unghiile cresc cu 3,5 milimetri pe luna. Ratele de crestere pot varia in functie de perioada din an, de componenta ereditara si de varsta. De asemenea, unghiile femeilor cresc mai lent decat cele ale barbatilor. In plus, general valabil, unghiile cresc mai repede in timpul verii decat in timpul iernii.

8. In 2012, fata de 2011, vanzarile de lac de unghii, oja si altele din aceasta gama au crescut cu 32 la suta, ceea ce indica ca doar pentru aceste produse s-au cheltuit, doar in SUA, peste 768 milioane de dolari.

9. Onicofagia, sau rosul unghiilor, este mai frecventa la adulti cu varsta cuprinsa intre 18 si 22 de ani. Foarte putini adulti peste 30 de ani isi mai rod unghiile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#produse ingrijire personala microbi, #ruj plumb, #rimel stafilococi, #timp petrecut oglinda, #cadere par barbati, #cadere par femei, #ros unghii varsta , #ingrijire corp