Ponturi necostisitoare pentru sanatate si frumusete

Marti, 26 Ianuarie 2010, ora 07:57
5358 citiri
Ponturi necostisitoare pentru sanatate si frumusete
Foto: dailymail.co.uk

Un corp frumos este unul sanatos, iar ingrijirea este cea mai buna metoda de a te simti bine in pielea ta. Fara retete costisitoare, diete nesfarsite, poti tine cont de cateva ponturi fulger pentru a fi mereu in forma, iar acest lucru sa fie observat de toti cei din jurul tau.

Odihna este esentiala, deci nu te ridica din pat decat dupa opt ore de somn. Nu evita sa faci exercitii fizice atunci cand poti. Rutina este foarte importanta, deci oricare ar fi metoda pe care o alegi pentru intarirea musculaturii tale si arderea grasimilor, important este sa faci acest lucru zilnic, informeaza home-remedies-for-you.com.

Un curs de yoga, aerobic sau pilates te poate ajuta in acest sens. Fa-ti in fiecare zi exercitiile de respiratie pentru o buna vascularizare si un tonus de invidiat.

Limiteaza consumul de sare si zahar, evita sa mai folosesti uleiul de floarea soarelui si consuma cate un tonic zilnic (fie ca este vorba de un suc proaspat, supliment nutritiv sau o grefa).

Inlocuieste una dintre mesele tale consistente cu una de salata sau pastai si o vei consuma cel putin o data pe saptamana. Renunta la ultima masa, cea de seara, care te ingreuneaza si este bogata in grasimi de regula.

Poate crezi ca iti va fi imposibil, dar incearca sa mananci cate un usturoi in fiecare dimineata. Vei fi ferit de raceala, colesterol ridicat, boli cardiovasculare sau diabet ori infarct.

Cate un mar pe zi te poate tine departe de medic. Tot zilnic este necesar sa consumi si calciu, deci nu uita de lapte, oua, branza, iaurt sau chiar un supliment nutritiv.

Renunta la sucurile acidulate. Fa in fiecare dimineata gargara cu ulei de susan diluat in apa timp de cinci minute, pentru curatarea danturii tale. Infuziile fac minuni atat pentru piele cat si pentru caile respiratorii si ele se recomanda saptamanal.

Ponturi de frumusete

Daca ai piela deshidratata, spala fata la intervale regulate cu apa rece, pentru ca pielea sa se hidrateze. Daca nici o crema de fata nu ofera rezultatele asteptate, fa o masca din banana si miere si aplica pe fata in fiecare saptamana.

Picura putin ulei de masline in apa de baie, sare amara si uleiuri esentiale de levantica, iar stresul va disparea pe loc. La sfarsit de saptamana, curata fata cu o masca abraziva din tarate, sare, zahar, faina si alune zdrobite, pentru indepartarea celulelor moarte.

Castravetii vor fi consumati zilnic, iar ochii tai vor fi rasfatati cateva minute in fiecare zi cu o compresa naturala. Pentru a indeparta cearcanele, aseaza pe fiecare ochi cate o felie de cartof crud, in ficare seara.

Rosia face minuni pentru ridurile de expresie, deci fa acelasi lucru cu o rosie proaspata in fiecare seara. Pielea pigmentata, petele maronii sau chiar pistruii au in uleiul de cocos un dusman de temut. Trateaza eczemele, psoriazisul si chiar acneea, deci nu evita sa il folosesti.

Vitamina E este secretul pielii sanatoase, iar vitamina C este vitala pentru stralucirea ei. Deci morcovii proaspeti si citricele nu iti vor lipsi din casa. Perie dimineata buzele cu o periuta moale si putina pasta de dinti pentru a inlatura celulele moarte si a avea buzele moi in fiecare zi.

Perie seara dantura cu putina lamaie si sare, pentru un zambet alb si stralucitor. Pentru un par frumos si stralucitor, maseaza-l cu putin ulei de migdale seara si clateste dimineata.

Pentru ingrijirea corporala opteaza pentru extractele din plante, pe care le adaugi in balsamul de par si crema ta de corp. Nu uita sa te hidratezi si consuma doi litri de apa pe zi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#ponturi frumusete sanatate, #sfaturi sanatate frumusete, #dieta frumusete , #ingrijire corp