Intareste-ti inima cu un tonic cardiac

Marti, 22 Septembrie 2009, ora 08:10
11294 citiri
Intareste-ti inima cu un tonic cardiac
Foto: herbalremedieslk.com

Bolile cardiovasculare sunt din ce in ce mai frecvente. Principalele cauze a aparitiei lor sunt alimentatia necorespunzatoare si stresul.

Odata indepartate si corectate, vei fi ferit de aceste afectiuni grave, care se raspandesc rapid in tot organismul.

Poti alunga insa stresul din viata ta? Poti evita toate tensiunile zilnice? De cele mai multe ori suntem depasiti de situatiile dificile in care ne aflam, iar starea sanatatii este grav afectata, informeaza

herbalremedieslk.com.

Atunci cand primele simptome ale afectiunilor cardiace apar, trebuie sa iei masurile de prevenire, pentru a evita complicatiile ulterioare, iar tonicul cardiac este perfect in astfel de cazuri.

Fierbe cateva petale de trandafiri intr-o cana cu apa. Dupa ce a dat intr-un clocot, acopera tonicul si asteapta 15 minute. Indulceste-l cu miere si bea-l in fiecare dimineata, pentru imbunatatirea activitatii cardiace.

Mierea este perfecta pentru intarirea inimii. Nu iti va lipsi din casa mierea de salcam sau cea poliflora, preparata natural, fara adaosuri chimice.

Incearca un alt tonic, preparat din miere de albine, putina scortisoara si ginseng. Consuma-l de trei ori pe zi. Vei simti imediat efectele acestei retete simple, benefice pentru normalizarea activitatii cardiace.

Ceaiul de macese face minuni pentru tine. Actioneaza precum un tonic vascular, deci consuma-l pe tot parcursul zilei cu incredere. Poti chiar sa inlocuiesti apa plata cu ceaiul gustos de macese, indulcit cu miere.

Mana maicii domnului sau caprifoiul, intalnit in orice gradina, face minuni pentru inima ta slabita. Prepara un ceai din aceasta planta, iar dupa ce s-a racit il poti pastra la frigider.

Urmeaza o cura din acest tonic timp de o saptamana, in care consumi ceaiul dimineata si seara. Doar sapte zile sunt necesare pentru ca efectele sa fie vizibile.

Poti incerca si galbenelele, talpa gastei, ardeiul rosu si gentiana. Dupa ce au fiert cateva minute, acopera ceaiul obtinut cu o farfurie si uita de el un timp. Cand s-a racit, adauga miere pentru gust si consuma-l de trei ori pe zi.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#tonic cardiac natural, #retete tonic cardiac , #inima