Vrei sa fii mamica? Mareste-ti sansele de a ramane insarcinata

Sambata, 30 Ianuarie 2010, ora 18:04
21951 citiri
Vrei sa fii mamica? Mareste-ti sansele de a ramane insarcinata
Foto: ayushveda

Unele femei raman insarcinate foarte repede, in timp ce altele au nevoie de ani de tratamente pentru a-si indeplini visul de a ajunge sa isi stranga la piept copilul. In continuare vei gasi un mic ghid ce te va ajuta sa iti indeplinesti mai repede visul de a ramane insarcinata.

In primul rand, atunci cand vrei sa ramai insarcinata trebuie sa fie de acord si partenerul tau, te sfatuieste Ayushveda. Daca vei fi discreta si vei incerca sa faci totul fara acordul sotului, vei fi foarte stresata si acest lucru va duce la reducerea sanselor de a ramane insarcinata.

In cazul in care ai luat anticonceptionale, sau ai folosit un alt dispozitiv intern pentru prevenirea sarcinii, trebuie sa le intrerupi cu cel putin trei luni inainte de a incerca sa ramai insarcinata. In aceasta perioada de trei luni efectele acestor medicamente sau dispozitive vor fi eliminate din organism.

Medicii recomanda ca femeile care incearca sa ramana insarcinate sa consume vitamine prenatale din momentul in care se decid sa faca acest pas. Aceste vitamine te vor face o femeie sanatoasa si iti vor fortifica sistemul imunitar. Vitaminele prenatale, de asemenea, te vor ajuta sa ajungi o "gazda" buna pentru bebelusul tau.

In timp ce incearca sa isi pregateasca organismul pentru sarcina, unele femei apeleaza la utilizarea unor suplimente pe baza de plante. S-a dovedit faptul ca ginseng-ul si actea racemosa ajuta la crearea mai multor hormoni stabili.

De asemenea, acestea doua sunt recomandate si pentru a ajuta femeile aflate la menopauza. Si alte plante sunt recomandate femeilor ce doresc sa devina mamici. Printre acestea se numara radacina-dulce, musetelul si ginko.

Exercitii fizice si un stil sanatos de viata

Exercitiile fizice si un stil de viata sanatos sunt intotdeauna de folos unei femei, mai ales uneia ce doreste sa ramana insarcinata. Urmeaza un stil de viata sanatos si fa exercitii aerobice cu impact redus, precum mersul pe jos sau inotul.

Exercitiile si dieta sanatoasa pot reduce stresul, crescand astfel sansele de a ramane insarcinata. De asemenea, evita consumul de alcool si tutun. Daca vei avea un stil de viata sanatos, ii vei oferi copilului tau cel mai bun start in viata.

De asemenea, este foarte important sa cunosti bine momentul ovulatiei. Unele femei se iau dupa temperatura corpului, insa acest lucru nu este la fel de sigur ca un detector de ovulatie, ce se poate achizitiona din farmacii.

Mergi la librarie si cumpara cat mai multe carti despre acest subiect. Cu cat cunosti mai multe despre sarcina si nastere, cu atat este mai bine. De asemenea, mergi la un control medical amanuntit.

Acum urmeaza partea distractiva. Dupa ce te-ai asigurat ca totul este in regula, poti sa treci la etapa distractiva. Relaxeza-te si bucura-te de relatii neprotejate alaturi de partenerul tau.

Descopera cand sunt zilele potrivite si fa sex in acea zi. Chiar daca va dura un timp, nu renunta. Gandeste-te la cat de implinita te vei simti cand vei reusi.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#sfaturi sa ramai insarcinata, #cum sa ramai insarcinata, #sfaturi sarcina femei , #insarcinata