Ce sa faci ca sa arati bine?

Duminica, 11 Ianuarie 2009, ora 09:15
5822 citiri
Ce sa faci ca sa arati bine?

Sarbatorile de Iarna au trecut, dar odata cu ele cateva kilograme in plus adunate de la mesele copioase si-au facut simtite prezenta. Nu mai poti amana luarea unei masuri din cauza ca in putin timp vine primavara si trebuie sa arati bine.

Astfel, faceti tot posibilul sa actionati in aceasta directie. Mergeti la cumparaturi o data pe saptamana si aveti grija sa nu va lipseasca din frigider vegetalele, anunta Evenimentul Zilei.

In primul rand trebuie sa mancati mai putin. Legumele si fructele proaspete trebuie sa stea oricand la indemana ca sa evitati astfel consumul de produse care ingrasa. Evitati de asemenea si mesele la restaurant si daca este posibil inlocuiti-le cu o plimbare in parc.

Pe locul secund se afla odihna. Lipsa somului va da sistemul hormonal peste cap si veti ajunge sa mancati mai mult decat este nevoie. Este ideal sa adormiti pana la ora 23.00 si sa va treziti la aceeasi ora in fiecare zi. Cateva exercitii matinale vor face minuni pentru silueta voastra.

Chiar daca pare un sfat vechi si expirat sportul ramane o metoda de slabit. Reluati exercitiile zilnice, iesiti la plimbare si faceti orice fel de sport de iarna pe care il puteti practica.

Fiti ponderat si nu incercati sa va schimbati dintr-o data. Alegeti-va un obiectiv si tineti-va de el, apoi faceti o lista cu lucruri care va mai deranjeaza la dieta si dezobisnuiti-va pe rand de ele.

Veti slabi cu ajutorul metodei "curcubeu". Adica la birou, nu trebui sa va lipseasca cosul cu fructe de pe masa. Alegeti unele in culori diferite si luati cat mai multe gustari. O masa pe zi, luata in graba, nu va asigura suficienta energie.

Inlocuiti alcoolul cu ceai pentru ca va ajuta sa va relaxati. Alcoolul este un excitant nervos si ingrasa si este posibil sa va tulbure si somnul.

Daca la serviciu va poate fi de folos abilitatea de a va implica in mai multe proiecte deodata, acasa este bine sa va relaxati. Nu este indicat sa mancati in timp ce va uitati la televizor ori cititi o carte si nici atunci cand stati pe chat cu prietenii. Luati linistit masa, faceti-va digestia si fiti sigur ca va mai ramane timp si pentru relaxare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#legume fructe, #exercitii fizice, #odihna ceai , #legume