Cum poti fi propriul tau maseur

Vineri, 18 Septembrie 2009, ora 07:26
2649 citiri
Cum poti fi propriul tau maseur
Foto: media.rd.com

Dupa o zi stresanta la birou, nimic nu este mai potrivit decat un masaj relaxant si o baie fierbinte. Poti fi propriul maseur daca stii cateva ponturi utile, care te ajuta sa eliberezi tensiunile musculare eficient, fara prea mult efort.

Nu ai nevoie decat de cateva clipe de liniste, o muzica relaxanta si mica ta sedinta de masaj poate incepe, informeaza holisticonline.com

Maseaza mai intai scalpul. Apasa incet zona occipitala, pentru o relaxare completa. Poti sprijini ceafa de doua mingi de tenis in timp ce asculti piesele preferate.

Ele vor apasa in punctele de tensiune maxima, acolo de unde incepe orice masaj de realaxare. Nu te grabi sa treci la urmatoarea zona. Ramai sprijinit de micile tale ajutoare de masaj timp de 20 de minute.

Continua cu masarea fetei de la obraji spre tample, cu miscari circulare. Opreste-te aici si apasa concomitent in ambele parti. Odihneste-ti mainile un minut, dupa care poti repeta procedura.

Te poti intinde pe partea dreapta si cu degetul aratator apasa incet zona lobului urechii. Repeta procedura si la lobul drept, fara sa te grabesti. Fixeaza punctul de relaxare si apasa usor, fara sa simti durere.

Acum te poti ridica si incearca sa masezi cu miscari circulare zona rinichilor, timp de cateva minute. Vei incheia sedinta ta de rasfat cu masarea picioarelor.

Cu putin ulei de masaj, apasa usor zona din mijloc a talpii, pana la degetul mare. Repeta miscarea pentru ambele picioare de cinci ori. Tot din acelasi punct, maseaza intreaga zona a talpii, pana in varful fiecarui deget.

Fixeaza un punct intre degete si apasa usor, cateva secunde. Dupa ce ai masat fiecare deget si zona dintre ele, strange-le timp de zece secunde si incearca sa le misti circular.

Masajul zilnic face minuni pentru tine, dar poate fi si un rasfat costisitor. Tocmai de aceea, incearca sa fii propriul maseur, pentru ca relaxarea e numai in mainile tale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#masaj sanatate, #masaj relaxare, #tehnici masaj , #masaj