Cum sa oferi masajul la care viseaza orice femeie

Marti, 18 Octombrie 2011, ora 18:45
12650 citiri
Cum sa oferi masajul la care viseaza orice femeie

Masajul este un gest cat se poate de frumos pe care il poti face fata de iubita ta, iar daca stapanesti foarte bine tehnicile, poti transforma acest lucru intr-o experienta de neuitat. Singura problema este ca ti se va cere mereu aceasta favoare.

Cea mai buna metoda este cea suedeza, care combina mai multe stiluri, astfel incat mintea si corpul sa se relaxeze cat se poate de mult. In primul rand trebuie sa creezi un mediu ambiant placut, avand lumanari parfumate, o lumina difuza si o temperatura adecvata.

Apoi, potrivit Askmen, femeia trebuie sa stea pe o masa speciala de masaj, astfel incat suprafata respectiva sa ii sprijine corect corpul si sa nu apara dureri. Trebuie sa ai mereu un prosop la indemana pentru a sterge excesul de ulei sau a acoperi unele zone ale corpului cat te ocupi de altele, astfel incat sa nu i se faca frig.

Incearca sa gasesti un ulei care sa nu fie absorbit prea repede de piele, astfel incat sa nu fie nevoie sa iti imbibi iubita cu fel de fel de substante. Daca vrei varianta cea mai naturala, poti opta pentru uleiul de masline sau, daca nu vrea ceva lichid, alege pudra de talc.

Fa-ti o "harta" a corpului

Este bine sa iti faci o harta a corpului si sa planifici zonele pe care vrei sa le masezi, alegand grupe mari de muschi, precum gatul, umerii, spatele si picioarele. Foloseste-ti intreaga palma, cu tot cu degete, incepand cu umerii, apoi cu gatul, continuand cu bratele si apoi cu partea de jos a spatelui si picioarele.

Incepe cu miscari mai usoare, relaxand in acest fel tesutul. Apoi treci la ceva mai energetic si aplica mai multa presiune. Misca palmele inspre exterior in zona umerilor si apoi uneste-le pe masura ce cobori spre coaste, creand o forma de inima.

Mai exista o modalitate de a masa o persoana, prin care strangi usor cu palmele pielea si eliberezi, astfel incat sa nu existe o durere, ci doar o usoara presiune. "Victima" va avea o senzatie de caldura si sangele i se va pune in miscare.

Mai exista o metoda de masaj care se numeste "mulsul", in care cate o grupa de muschi este stransa pe rand cu mana dreapta si cea stanga.

Un masaj mai usor este cel facut doar cu varful degetelor, asta doar dupa ce te-ai asigurat ca unghiile tale nu sunt niste mici arme.

Ce sa nu faci

Niciodata sa nu aplici presiune direct pe coloana vertebrala, caci este si dureros si poti provoca si probleme neurologice. Si masatul zonei abdominale poate sa fie dureros pentru o femeie, dar si ciupitul trebuie evitat.

In plus, odata ce ai inceput masajul nu este bine sa faci pauze, caci se pierde tot farmecul.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#masaj sfaturi, #masaj metode, #masaj proceduri , #masaj