Lucruri pe care maseurul nu ti le spune

Vineri, 27 Iulie 2012, ora 18:15
42755 citiri
Lucruri pe care maseurul nu ti le spune

Atunci cand simti ca fiecare muschiulet din corp te doare, cand esti extrem de stresat si numai un masaj te poate salva, este bine sa stii niste secrete ale maseurilor, care te vor ajuta sa beneficiezi de efectele pozitive maxime ale terapiei, avand parte si de confortul psihic necesar.

Iata ce poate nu iti va spune maseurul tau, insa au spus-o altii pentru Total Beauty:

Esti pudic daca porti lenjerie intima

Te simti ciudat sa stai complet dezbracat in fata unei persoane care nici macar nu este cadru medical? Nu ai de ce, caci acesti oameni au vazut in cariera lor sute de persoane dezbracate, asa ca nu vor sta sa analizeze orice "defect" pe care tu crezi ca il ai.

Unii specialisti chiar au o parere foarte proasta despre cei care se incapataneaza sa-si pastreze lenjeria intima, caci aceasta ii incurca la masaj.

Singura data cand chiar trebuie sa o pastrezi este atunci cand esti la menstruatie, pentru a evita o situatie jenanta.

Spune daca iti simti intimitatea in pericol

Cum in fiecare padure mai exista si uscaturi, sau chiar si cel mai profesionist maseur isi pierde concentrarea cateodata, este posibil sa simti ca mainile lui ajung prea aproape de zonele tale intime.

Singura solutie in aceasta situatie este sa ii spui ca te simti inconfortabil si sa fie mai atent. Daca nu actioneaza in consecinta, opreste imediat masajul si adreseaza-te sefului sau, solicitand alt specialist.

Masajul trebuie sa fie cheia catre destindere, nu un motiv de incordare.

Maseurii se sperie daca incepi sa sforai

Muzica lenta, relaxanta, stresul alungat, pas cu pas, dupa care dintr-o data se aude un sunet ca de tractor de sub palmele maseurului. Normal ca acesta se va speria, mai ales daca ai obiceiul sa si vorbesti in somn.

Iti va face un masaj de proasta calitate daca te duci beat

Poate ca dupa o noapte de petrecere simti nevoia sa iti revigorezi corpul cu un masaj, dar profesionistii nu vor fi prea incantati de acest lucru. In plus, ei spun ca cel mai adesea, asemenea clienti cad lati pe masa, adormind si nemaiamintindu-si nimic apoi din frumusetea si relaxarea procedurii.

Iar atunci cand nu mai stii de tine, cel mai probabil nici maseurul nu-si va da tot interesul.

Chiar daca nu adormi, alcoolul interactioneaza cu eliberarea endorfinelor, asa ca este posibil ca oricum sa nu simti aceeasi placere ca in mod normal.

Maseurii ar vrea sa-ti ia telefonul si sa ti-l bage in... recipientul cu ulei

Maseurii pur si simplu nu inteleg de ce mai vii la masaj daca stai in continuu sa dai mesaje, mail-uri, sa te enervezi de fiecare veste pe care o primesti si sa vorbesti la telefon in incercarea de a-ti rezolva toate problemele.

Ideea este ca pe masa de masaj sa te deconectezi de la toate problemele cotidiene. Astfel vei reusi sa te energizezi si sa rezolvi apoi mai mult decat ti-ai putea imagina. Daca, in schimb, nu ii acorzi timp corpului si mintii sa se odihneasca, doar vei pierde timpul degeaba.

Alte sfaturi de la maseuri

- planuieste sa ajungi la salonul de masaj mai devreme, astfel incat sa ai timp sa mergi la toaleta, sa faci un dus fierbinte si sa te relaxezi inainte sa te asezi pe masa;

- bea multa apa inainte de sedinta;

- incearca sa acorzi atentie respiratiei, avand grija sa fie adanca si lenta. De asemenea, spune-i terapeutului daca exista numite puncte care iti provoaca disconfort;

Ai grija la mirosuri

Oricat de evident ar parea ca trebuie sa faci un dus inainte de masaj, unii oameni uita acest amanunt extrem de important, lucru deloc apreciat de maseuri.

Este imposibil sa mergi la masaj dupa ce tocmai ai iesit din sala de sport fara sa te speli inainte, putand ajunge chiar in situatia penibila in care terapeutul sa intrerupa sedinta pana cand mergi sa faci un dus.

Nu doar actele dau valoarea

Doar pentru ca un maseur este are o sumedenie de licente si diplome, nu inseamna ca este cel mai bun din bransa. Actele sunt bazate pe teorie, pe cand intr-un masaj talentul practic conteaza cel mai mult.

Asa ca mai bine iti rogi prietenii sau cunostintle sa iti recomande un profesionist, pe care sa-l fi testat pe propria piele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#masaj calitate sfaturi, #masaj bun sfaturi, #masaj relaxare, #masaj reguli, #reguli cabinet masaj, #sfaturi sedinta masaj client , #masaj