Un medic roman revolutioneaza stomatologia

Vineri, 11 Martie 2011, ora 17:30
8921 citiri
Un medic roman revolutioneaza stomatologia

Medicul roman Bogdan Vladila, in varsta de 35 de ani, revolutioneaza stomatologia printr-o noua tehnica de implant, care accelereaza regenerarea tesuturilor din cavitatea bucala.

Implantul inventat de medicul roman este realizat din oxid de zirconiu dispus in zone cheie, spre deosebire de cele de pana acum, fabricate de regula din aliaje de titan. In plus, inainte si dupa realizarea propriu-zisa a implantului, tesuturile sunt stimulate cu frecvente electromagnetice regeneratoare.

"Am optat pentru oxidul de zirconiu din doua motive principale. Primul este ca acesta are cea mai buna biocompatibilitate, adica este acceptat de tesuturi. A doua ratiune este legata de faptul ca oxidul de zirconiu transmite mult mai bine frecventele regeneratoare, spre deosebire de titan, care le ecraneaza", a explicat el.

Fluxul electromagnetic care genereaza frecventele regeneratoare se aplica prin mijloace neinvazive si nedureroase, putand fi aplicate oricarui pacient, cu scop preventiv sau terapeutic. Frecventele electromagnetice utilizate la implant pot fi folosite, la fel de bine, si in cazul parodontozei.

Noua tehnica se aplica deja in Romania si in cabinete din Europa si Statele Unite.

Inventia medicului roman a starnit interesul elitei medicale mondiale. Asociatia "Pierre Fauchard", care reuneste cercetatori in domeniul stomatologiei din toata lumea, va veni pentru prima oara in Romania in aceasta primavara, pentru a afla detalii despre tehnica inventata de medicul roman, in vederea deschiderii de noi centre unde sa fie aplicata.

Bogdan Vladila a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, iar apoi s-a specializat in Franta, in probleme de implantologie. A profesat 11 ani in strainatate si este secretar al European Union of Dentists.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Bogdan Vladila, #tehnica nou implant stomatologie, #tehnica revolutionara implant stomatolgie, #implant oxid zirconiu Vladila , #medicina