Cate calorii arzi in timpul activitatilor zilnice

Marti, 04 Octombrie 2011, ora 14:37
12744 citiri
Cate calorii arzi in timpul activitatilor zilnice

In special femeile se gandesc mai tot timpul la modalitati noi de a arde calorii. Ele uita, insa, ca poti slabi si in timp ce rezolvi cateva treburi pe care le ai de facut oricum zi cu zi. Asa ca data viitoare cand esti nevoita sa stai mult timp in picioare si te simti obosita, gandeste-te la partea plina a paharului.

Potrivit LiveStrong, in timp ce faci cumparaturile arzi in jur de 105-155 de calorii la fiecare 30 de minute, dupa cum arata studiul realizat de cercetatorii de la Harvard. Cu cat stai mai mult la coada sau zonele dintre rafturi sunt mai aglomerate, cu atat vei fi mai castigata din acest punct de vedere.

Fiecare 30 de minute petrecute asteptand la o coada te mai scapa de 30-56 de calorii. Pentru un efect chiar mai bun, poti parca masina cat mai departe de intrarea in magazin sau sa mergi pe jos pana la acesta, daca nu este foarte departe. In timpul unei simple plimbari de jumatate de ora arzi 100 de calorii.

Spala masina singur si vei scapa de 300 de calorii intr-o ora, mai ales daca alegi sa o cureti si in interior.

Joaca-te cu copiii si vei fi de mai multe ori castigat. Ii vei face pe ei fericiti, ti se va imbunatati starea de spirit si vei si arde calorii, in jur de 178-222 la fiecare jumatate de ora.

Fa curatenie in casa, caci 20 de minute de dat cu aspiratorul, sters podele sau spalat geamuri te vor scapa de 100 de calorii.

Da o petrecere si vei arde cu siguranta destul de multe calorii in timpul organizarii acesteia, dar si cand vei dansa si te vei simti bine. In plus, 425 de calorii vor disparea dupa terminarea ei, cand va trebui sa faci curat.

Lucreaza in aer liber, curatand curtea sau avand diverse activitati prin gradina. Poti scapa de 139-205 calorii la fiecare jumatate de ora, iar daca sapi sau tunzi gazonul numarul caloriilor arse poate ajunge pana la 244 de calorii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a declarat, joi, 18 aprilie, la Realitatea Plus, că este dispus să candideze la Primăria Capitalei în locul lui Cătălin Cîrstoiu, dacă PSD îi cere...
#calorii activitati cotidiene, #calorii ardere activitati obisnuite, #mers cumparaturi ardere calorii, #facut curatenie ardere calorii , #metode slabire