Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cele mai inedite metode de a slabi

Luni, 19 Noiembrie 2012, ora 21:30
4597 citiri
Cele mai inedite metode de a slabi

Nu este pentru nimeni un secret faptul ca o dieta echilibrata, cu un numar de calorii bine calculat, alaturi de sport, te ajuta sa slabesti. Totusi, mai sunt si alte modalitati de a face acest lucru, unele dintre ele fiind total inedite.

Iata cateva dintre acestea, potrivit Blisstree.com:

Ai mai multe orgasme

Un studiu din 2002 arata faptul ca barbatii englezi care au declarat ca au cele mai multe orgasme sunt si cei care au un risc de mortalitate cu 50% mai redus fata de restul. Cercetatorii americani spun ca o rata crescuta a ejacularii ajuta la diminuarea riscului de cancer de prostata, te face sa arati mai tanar, sa ai o piele stralucitoare, iti intareste sistemul imunitar si functioneaza chiar si pe post de antidepresiv.

In plus, ajuta si la arderea grasimilor, astfel incat te vei simti mai bine si vei arata mai bine.

Probioticele

Probioticele au un rol benefic fantastic asupra sistemului digestiv, mai ales in descompunerea si eliminarea estrogenului. Ele ajuta la prevenirea constipatiei, reducerea simptomelor alergice si intarirea sistemului imunitar si a pielii.

In plus, te ajuta si sa scazi in greutate, imbunatatind raspunsul corpului la insulina si reducand inflamatiile. Astfel, previn diabetul de tip 2.

Incearca sa devii mai alcalin

Excesul de aciditate in organism poate sa interfereze cu hormonii si glandele care sunt respnsabile de greutate. In plus, apar probleme de sanatate atunci cand sistemul digestiv si fluidele din organism sunt impinse in zone inconfortabile de pH. Corpul nu se mai detoxifica asa de bine cum ar trebui si apar oboseala si schimbari bruste de atitudine.

pH-ul se masoara de la 0 la 14, cu cat este mai scazut, cu atat aciditatea fiind mai mare, ceea ce inseamna ca este prezent si mai putin oxigen. Testeaza-zi urina si ia masurile necesare.

Nu uita de uleiul de peste

Un studiu de la Universitatea din South Australia arata ca uleiul de peste, in combinatie cu dieta si exercitii fizice, face minuni. In afara de faptul ca te ajuta sa slabesti, iti scade si riscul de boli cardiovasculare si de sindrom metabolic.

Suplimentele de peste previn pierderea masei musculare, care se intampla mai ales in cazul pacientilor ce recurg la chimioterapie. Un studiu a cercetat 16 persoane care au consumat ulei de peste si 24 care nu au facut acest lucru. Prima grupa a pierdut in medie 2,3 kilograme, in timp ce a doua si-a mentinut greutatea.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#metode slabit, #modalitati slabit, #probiotice efect slabire, #ulei peste efect slabire, #orgasm efect slabire , #metode slabire