Injectiile cu lecitina ne ajuta sa slabim

Luni, 04 August 2008, ora 09:16
6896 citiri
Injectiile cu lecitina ne ajuta sa slabim

Straturile de grasime aflate sub piele pot fi diminuate prin lipoliza, o metoda nechirurgicala prin care se injecteaza lecitina obtinuta din extract de soia.

"Produsul de baza, fosfatidil colina - lecitina, a fost si este folosit in chirurgia cardiovasculara pentru topirea ateroamelor de grasime. Lipoliza este o metoda nechirurgicala de diminuare a stratului adipos.

Aceasta trebuie efectuata numai in cabinete medicale, nu cosmetice, de catre personal medical calificat, doctori specialisti in chirurgie plastica sau dermatologica", explica dr. Adina Alberts, medic specialist chirurgie plastica, citat de Gandul.

Medicul spune ca toate zonele corpului pot fi supuse acestui tratament: brate, abdomen, coapse, solduri.

O sedinta de lipoliza dureaza 30 de minute. Pacientul poate simti usoare intepaturi de la acul cu care se injecteaza substanta, precum si o senzatie de arsura la fiecare injectare.

Tratamentul se poate efectua numai persoanelor care au starea de sanatate buna. Chiar daca este vorba de foarte multe kilograme in exces, tratamentul este eficient, insa numai insotit de o dieta restrictiva, respectata cu constiinciozitate.

Dr. Alberts spune ca se face o singura sedinta de injectare la opt saptamani, in cadrul unei sedinte injectandu-se maximum 6 fiole. Acest tratament nu este unul definitiv ca in cazul lipoaspiratiei, dar nici nu exista riscul ca pielea sa capete un aspect inestetic sau sa cada, deoarece reducerea stratului de grasime nu este atat de mare.

Rezultatele lipolizei sunt vizibile dupa 5-8 saptamani, iar in ultimii doi ani, sute de romance au apelat la acest tratament, pe zone mai mici sau mai mari.

Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Un bărbat a fost părăsit de soție pentru că era „prea gras”. După această lovitură, el și-a schimbat în totalitate stilul de viață. Stephen Ringo cântărea în momentul...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#injectii, #lecitina, #slabit, #medici , #metode slabire