Sfaturi de slabit, puse in aplicare in 10 minute

Miercuri, 10 August 2011, ora 21:44
6767 citiri
Sfaturi de slabit, puse in aplicare in 10 minute

Greutatea joaca un rol foarte important in mentinerea unei stari bune de sanatate, asa ca este esential sa ai grija la kilograme. Multa lume se chinuie, urmeaza diete drastice, unele persoane chiar reusesc sa slabeasca, dar apoi revin la vechiul stil de viata si problema reapare.

Iata cateva sfaturi, oferite de Prevention, care te vor ajuta sa iei decizii istete referitoare la slabit. In plus, punerea acestora in practica nu va lua mai mult de 10 minute.

Strica-ti apetitul: consuma lichide inainte de masa, asfel incat vei reusi sa nu-ti mai fie atat de foame si sa micsorezi cantitatea de calorii ingerate cu 20%. Daca nu vrei sa bei apa, incearca niste supa sau ceai.

Inscrie-te intr-o cursa: daca exista si miza de a castiga ceva, vei fi mai interesat sa te antrenezi in fiecare zi din punct de vedere fizic.

Fii realist: in loc sa tii diete drastice, apoi sa revii la obiceiurile de dinainte si sa te ingrasi din nou si asa mai departe, gandeste-te ca mai bine mentii o alimentatie normala, moderata, in permanenta.

Pune in functiune mecanismele de ardere a grasimilor: capsaicina este un compus gasit in ardeiul iute care acceleraza instantaneu metabolismul si activitatea sistemului nervos cu 23 de procente.

Elimina adaosul de zahar: desi pare incredibil, un om mananca zilnic pana la 20 de lingurite de zahar, acesta fiind adaugat in alimente precum produse de patiserie, cereale, dulciuri sau sucuri.

Mananca oua: acestea te ajuta sa arati mai bine si consumate la micul dejun te vor tine satul o perioada mai mare de timp.

Verifica stadiul planurilor de slabit: cei care monitorizeaza cum stau cu slabitul au sanse mult mai mari sa isi mentina regimul, fata de aceia care nu sunt atenti si, incet dar sigur, incep sa triseze.

Adauga mirodenii: scortisoara macinata previne schimbarile drastice ale insulinei, nivelul zaharului din sange ramane stabil si nu ai probleme cu slabitul.

Evita infometarea: facand acest lucru vei reusi sa eviti si mancatul in exces, asa ca gandeste-te de mai multe ori pe durata zilei la faptul ca trebuie sa manaci regulat, in cantitati mici, pentru a evita ingrasarea.

Foloseste puterea mintii: de fiecare data cand vrei sa consumi mancare cu un sos gras alaturi, plin de calorii, imagineaza-ti cat de bine vei arata in costumul de baie renuntand la aceasta pofta si altele asemanatoare. Acest fapt iti va da puterea sa faci o alegere inteleapta.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#trucuri slabit, #metode slabire, #sfaturi slabire, #obiceiuri sanatoase slabit , #metode slabire