Slabeste distractiv - Incearca dansul din buric

Duminica, 24 Aprilie 2011, ora 23:24
5310 citiri
Slabeste distractiv - Incearca dansul din buric

Vrei sa slabesti, dar nu ai incredere in programele tipice de la sala de fitness si aerobic? Totusi, stii ca miscarea este buna pentru organism, dar cauti o varianta mult mai interesanta si amuzanta. Poti incerca dansul din buric.

Potrivit Apollo Life, acesta este un sport practicat si de staruri de la Holywood precum Catherine Zeta Jones, Paris Hilton si Beyonce. Chiar Shakira, cunoscuta pentru miscarile ei fantastice, se declara o fana a acestui dans.

Daca nu gasesti o sala cu un instructor in orasul tau, poti cumpara DVD-uri sau cauta chiar pe Internet inregistrari. Practicat cu regularitate, acest tip de dans te va ajuta sa scapi de kilogramele in plus si sa ai o silueta de invidiat.

Viata moderna presupune de cele mai multe ori sedentarism, la care se adauga stresul si alimentele nesanatoase. Cheama-ti cateva prietene pe la tine si dansati impreuna, pentru ca totul sa fie mai distractiv. Chiar si cand esti singura in casa, este suficient sa dai muzica mai tare si sa incepi sa iti unduiesti corpul. Atat caloriile, cat si stresul vor disparea, in timp ce dispozitia ta se va imbunatati considerabil.

Daca totusi ai o sala cu un instructor specializat prin preajma, ar fi bine sa mergi la cateva cursuri, pentru a avea miscari mai bine coordonate. Acest tip de dans imbunatateste circulatia sanguina si postura, conferind eleganta trupului. Intotdeauna este bine totusi sa te incalzesti inainte de exercitiul propriu-zis, pentru a nu-ti forta corpul prea mult.

Beneficii

Arzi calorii. Acest dans arde la fel de multe calorii ca mersul, inotatul sau mersul pe bicicleta. In decursul a jumatate de ora de dansat poti pierde pana la 500 de calorii.

Beneficii cardiovasculare. Dansatul regulat conduce la o inima mai sanatoasa, scade tensiunea arteriala si imbunatateste nivelul de colesterol. Expertii recomanda 30-40 de minute de dans (sau alt sport) zilnic, de 3-4 ori pe saptamana.

Oase mai puternice. Miscarile destul de puternice intaresc rezistenta oaselor (tibie, fibula, femur) si incetinesc pierderea masei osoase (osteoporoza).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#belly dance, #dans din buric, #dans eliberare stres, #dans sanatate, #dans beneficii, #dans calorii , #metode slabire