Terapia prin infasare pentru o talie de invidiat

Miercuri, 08 Aprilie 2009, ora 10:17
4320 citiri
Terapia prin infasare pentru o talie de invidiat

Terapia prin infasare este considerata de catre specialisti una dintre cele mai "agresive" metode de slabire, ea inlaturand pana la sase centimetri din circumferinta corpului inca de la prima sedinta.

"Aceasta terapie este benefica si pentru ca ajuta la eliminarea toxinelor din organism, a depunerilor reziduale si ajuta la netezirea pielii", a declarat specialistul Dana Tanasa pentru

Gandul.

Terapeutii mai sustin ca aceasta metoda trateaza celulita si vergeturile, iar efectele sunt vizibile dupa cea de-a treia sedinta.

O sedinta dureaza intre 45 - 50 de minute, timp in care terapeutul ii aplica pacientului pe trup diferite uleiuri, dupa care il infasoara in fese elastice. Lotiunile folosite contin papadie, mentol, eucalipt, castane salbatice si coada calului.

"Aceste uleiuri, produc in straturile superioare ale corpului vasodilatatia, care imbunatateste circulatia sanguina", explica terapeutul Dana Tanasa precizand ca prin folosirea acelor uleiuri speciale grasimile incep sa se arda.

La nivelul straturilor interioare se produce un efect de racire, de aceea pacienta simte la inceput o senzatie de caldura puternica, iar apoi senzatia de racire accentuata.

Dusul nu este recomandat timp de 4 - 6 ore dupa terminarea unei sedinte, deoarece solutiile aplicate pe piele inca mai actioneaza asupra stratului de grasime, prin spalare fiind inlaturate.

Pe tot parcursul tratamentului consumul de lichide este esential, deoarece acesta accelereaza procesul de ardere a grasimilor din orgamism. "Este indicat un consum de cel putin 2,5 litri de lichide, dar nu cele care au un continut bogat de zahar. Sucurile naturale, de preferat cele facute in casa, apa, si ceaurile sunt cele mai indicate", spune expertul Tanasa. De asemenea, specialistul adauga ca sunt interzise bauturile carbogazoase si alcoolul.

La sfarsitul tratamentului circumferinta corpului scade cu peste 18 cm.

Terapeutii atentioneaza insa ca aceasta metoda de slabit nu este recomadanta persoanelor care au probleme cardiace, femeilor insarcinate sau care alapteaza si persoanelor care sufera de spasmofilie, epilepsie sau celor cu boli genetice.

Costul unei sedinte este de 55 de lei.

Pentru obtinerea unor rezultate care sa dureze in timp, terapeutii atrag atentia ca dieta joaca un rol esential pentru o modelare armonioasa a trupului in doar 12 sedinte, dieta trebuind sa inceapa cu cateva zile inainte de a apela la aromoterapia prin infasare.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#terapie uleiuri infasare, #detoxifiere organism, #aromoterapie slabit uleiuri , #metode slabire