Ponturi pentru o sanatate de fier in 2010

Duminica, 03 Ianuarie 2010, ora 15:25
2168 citiri
Ponturi pentru o sanatate de fier in 2010

Nutritionistii recomanda pentru o sanatate de fier in anul care abia a inceput consumul nelimitat de fructe si legume dar si practicarea exercitiilor de tip Yoga sau Pilates, precum si jogging-ul.

Suntimes.com va dezvaluie cateva dintre secretele unei forme fizice de invidiat in 2010.

"O sa imi fac un program mai variat si mai distractiv de exercitii fizice. Am de gand sa incep sa joc tenis, basket dar si Pilates si Yoga, macar pentru a vedea cum e", spune Cedric Bryant, oficial al American Council on Exercise.

In schimb, Dawn Jackson Blatner, dietetician in Chicago, spune ca isi propune o "revolutie" in regimul sau alimentar. "Am de gand sa fiu foarte creativ in domeniul retetelor culinare. Voi folosi cat se poate de mult fructe si legume in toate mancarurile, si voi inventa preparate noi pe baza acestora", a declarat el. Scopul? "Nu numai ca sunt foarte sanatoase dar daca iti umpli stomacul cu ele nu mai ramane loc si pentru junk-food", explica Blatner.

"Am de gand sa incep cursurile de step, pe care le tot aman de ani de zile", marturiseste Elisa Zied, autoarea cartii "Nutrition at Your Fingertips". In opinia sa, acest tip de dans este extrem de distractiv si energetizant, indiferent de varsta celui care il practica.

In schimb, Jim Pivarnik, presedintele Colegiului american de Medicina Sportiva, spune ca isi propune ca in 2010 sa nu stea locului o secunda. "Voi face cat mai mult jogging, inot, exercitii de forta, iar pentru a ma 'odihni' plimbari cat mai lungi", spune el.

Cel mai hotarat pare a fi insa Tim Church, director la Centrul de cercetari Biomedicale din Baton Rouge, care spune ca isi va cumpara o banda de mers si alergat pe care o va instala in biroul sau si pe care o va folosi cat mai des. "Ii voi atasa un laptop si voi merge pe ea chiar si cand voi raspunde la e-mailuri. Corespondez cu multa lume, de ce sa stau pe scaun atatea ore?", a declarat acesta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#exercitii fizice 2010, #exercitii pilates, #trucuri sanatate , #nutritie