Afla cum sa scapi in mod natural de eczeme

Joi, 17 Noiembrie 2011, ora 08:09
64059 citiri
Afla cum sa scapi in mod natural de eczeme

Ecezema este o afectiune a pielii caracterizata prin inrosire, mancarime si o senzatie de disconfort, chiar inflamare. Fie ca apare ca urmare a unei reactii alergice, fie ca este o problema mostenita, ea duce la leziuni ale epidermei care te fac mai vulnerabil in fata bacteriilor si a diverselor boli.

Tratamentele convetionale sunt pe baza de antihistaminice, dar poti incerca si o varianta mult mai naturala, la care cel mai probabil nu te-ai gandit pana acum: ridichea. Ridichile rosii, care sunt bogate in nutrienti, ajuta in cazul eczemelor, potrivit Live Strong.

Eczema atopica este cea mai frecvent intalnita forma, cunoscuta si sub numele de dermatita. Conform Institutului National de Sanatate, cauzeaza raspunsuri alergice care duc la inflamatii cronice pe suprafete mari de piele. Persoanele care au aceasta problema cel mai adesea vor suferi si de alte alergii, astm si sensibilitate la polen. Desi nu reprezinta o cauza directa a hipersensibilizarii sistemului imunitar, temperaturile ridicate, pielea uscata si stresul emotional duc la inrautatirea simptomelor.

Ridichile rosii au fost folosite de sute de ani in medicina populara pentru tratarea acestei probleme a pielii.

Ele au vitamina C si sunt si o buna sursa de fibre alimentare, de calciu, fier si radacina lor poate ajuta la ameliorarea astmului, a problemelor sinusoidale si a iritatiilor epidermei. Sucul lor are si proprietati antioxindante care intaresc sistemul imunitar si neautralizeaza potentialii radicali liberi daunatori.

O jumatate de cana de ridichii taiate contine in jur de 15% din cantitatea zilnica necesara de vitamina C, care, potrivit Centrului Universitar Maryland, faciliteaza vindecarea ranilor deschise.

Din cauza ca eczema este un raspuns alergic, incearca sa afli daca nu cumva un element din alimentatia ta este de vina. Incearca sa excluzi pe rand anumite produse pe care le consumi in mod frecvent si sa vezi daca exista vreo imbunatatire. In plus, evita sa stai intr-un mediu cu aer uscat si mult praf, iar iarna nu iti expune pielea, ci protejeaz-o intotdeana astfel incat sa nu fie afectata de temperatura mult prea scazuta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#eczema remedii ridhice, #remedii naturale eczema, #dermatita leac ridiche, #eczeme sfaturi tratament , #pielea