Ajuta pielea sa arate ca la 20 de ani chiar si la 50 cu sedintele de mezoterapie

Advertorial
Marti, 03 Aprilie 2018, ora 11:21
12848 citiri

Cu timpul pielea noastra ajunge sa sufere de pe urma inaintarii in varsta, apar ridurile, celulita, elasticitatea sa scade, fiind afectat si aspectul sau. Tratamentele moderne de intinerire pot fi o solutie de moment, care se poate repeta la anumite perioade, ideala pentru a schimba modul in care ne arata pielea. Unul dintre cele mai populare este mezoterapia.

Fara efecte adverse si minim-invaziva mezoterapia presupune microinjectari repetate cu substante active, vitamine, oligoelemente si aminoacizi, acid hialuronic, alaturi de substante tensoare la nivelul pielii afectate.

In acest fel nu numai ca scapam de riduri, dar eliminam si grasimile, barbia dubla sau celulita, mezoterapia putand trata si vergeturile sau cicatricile.

Daca se aplica la nivelul tenului mezoterapia poate netezi si uniformiza culoarea acestuia, se reduc porii, dispar orice semne de pe fata si ridurile profunde.

Prin mezoterapie parul creste mult mai rapid si mai frumos, sprancenele se dezvolta normal, pielea isi recapata stralucirea si petele pigmentare dispar ca prin minune.

Intervalul pe care se vor desfasura sedintele este de minim sase saptamani, cam trei cure pe an sunt suficiente, mezoterapia nu influenteaza capacitatea de a conduce sau de a lucra, interventia dureaza putin si poate fi realizata la orice cabinet particular sau in clinici de specialitate.

De pilda puteti solicita oricand o astfel de interventie in cadrul cabinetului Asist.Univ.Dr. Anca Plapcianu, medic specialist dermato-venerolog si doctor in stiinte medicale.

Cu un pret bun sedintele de mezoterapie realizate de Dr. Anca Plapcianu includ si terapia cu oxigen hiperbaric, care e infuzat printr-o presiune mare in straturile profunde ale pielii pacientilor, impreuna cu principii active puternice care redau frumusetea si luminozitatea pielii imbatranite.

In timpul procedurii pacientii nu simt nicio durere, se pot relaxa, rezultatele sunt vizibile imediat.

Tenul capata un tonus si o fermitate aparte, secretia de sebum e reglata, se trateaza si acneea, combinatia de principii active fiind personalizata si modificata in functie de fiecare pacient si de particularitatile tenului, pielii sale.

Se recomanda 4-6 sedinte,spatiate la 7-10 zile care nu dureaza mai mult de 60 de minute fiecare.

Aceste sedinte dese se pot combina cu o sedinta lunara de intretinere dupa finalizarea procedurilor de intinerire a pielii.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#mezoterapie tratament piele , #pielea