Beneficiile sucului de aloe vera

Miercuri, 03 Martie 2010, ora 10:38
30457 citiri
Beneficiile sucului de aloe vera
Foto: Ayushveda

In timp ce sucurile de fructe fac parte din dieta noastra zilnica, putini oameni se gandesc sa includa si sucul de aloe vera in alimentatie. Sucul de aloe vera este foarte bun pentru consum si poate trata chiar si unele tulburari ale pielii. Afla in continuare care sunt beneficiile sucului de aloe vera.

Sucul de aloe vera poate fi gasit in magazin sau il poti extrage chiar tu din frunze proaspete. Acest suc are un numar mare de proprietati medicinale care ar putea imbunatati calitatea vietii tale, aminteste Ayushveda.

In incercarea ta de a slabi este posibil sa incerci diverse diete. Este adevarat ca unele sunt bune, insa unele nu au rezultatul dorit si o sa te simti foarte rau pentru ca nu ai reusit. Sucul de aloe vera este una dintre bauturile recomandate in lupta ta impotriva grasimii. De asemenea, sucul de aloe vera previne acumularea grasimii.

Un pahar de suc de aloe vera este remediul perfect pentru oboseala. Datorita vitaminelor A, B, C si E, niacinei si acidului folic sucul de ale vera iti ofera foarte multa energie. De asemenea, acest suc contine calciu, potasiu, magneziu, cupru, crom, mangan, zinc, fier si sodiu. Un pahar de suc de aloe vera iti va furniza substantele nutritive esentiale de care ai nevoie intr-o zi.

Gelul de aloe vera este utilizat foarte mult pentru ingrijirea pielii. Daca o sa bei suc de aloe vera, o sa ai posibilitatea de a hrani pielea din interior. Aceasta bautura va ajuta la repararea pielii si o va face mai catifelata.

Aloe, de la ghiveci la crema

Sucul de aloe vera te poate ajuta intr-o cura de detoxifiere. Sucul promoveaza buna digestie si reduce riscul aparitiei unor boli.

Ca toate sucurile bogate in vitamina C, sucul de aloe vera stimulea sistemul imunitar. In afara de vitamina C, aloe vera contine zinc, care este cunoscut pentru proprietatea sa intarirea sistemului imunitar.

De asemenea, bautura din aloe vera este buna pentru sanatatea orala. Sucul va impiedica dezvoltarea bacteriilor daunatoare in gura si va reduce riscul aparitiei unor boli.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#suc aloe vera beneficii, #aloe vera suc, #aloe vera importanta , #pielea