Biodiva ne convinge sa folosim produse cosmetice organice

Advertorial
Vineri, 26 Ianuarie 2018, ora 11:44
15767 citiri
Biodiva ne convinge sa folosim produse cosmetice organice

De multe ori ne intrebam de ce sa folosim produse cosmetice organice. Exista doua motive principale, si anume ca produsele cosmetice organice certificate iti ofera garantia ingredientelor folositesi sunt mai sanatoase pentru tine.

Oamenii sunt manipulati de o multime de reclame de la gigantii industriilor care incearca sa-i convinga ca formulele lor sintetice vor face minuni pentru ei. Desi companii mai mici produc produse cosmetice mai naturale si mai pure, acestea nu au milioanele de dolari necesare pentru a obtine recunoasterea brandului.

Cu toate acestea, datorita rezultatelor benefice si a calitatii produselor lor, merita incercate.

Biodiva este un magazin online care ne propune produse cosmetice organice certificate international pentru ten, machiaj, corp, par, menaj, dar si pentru copii.

Profita si tu acum, achizitionand produse cosmetice naturale la un pret CORECT, avand parte de DISCOUNTURI semnificative.

Magazinul online Biodiva doreste sa imparta cu tine doar produse sanatoase, ale caror ingrediente sunt de origine biologica certificata in proportie de 99 %.

Unul dintre ultimele produse adaugate este sapunul negru african. Este un sapun benefic pieliisi o sursanaturala de vitamine (A, E si F), antioxidantisiminerale, datorita ingredientelor sale: Unt de Shea nerafinat, Ulei de Cocos, Ulei din Seminte de Palmier si Cenusa obtinuta din Pastai de Cacao.

Daca accesezi blogul celor de la Biodiva vei vedea diverse avantaje ale produselor comercializate de acestia, chiar si ale ingredientelor din care sunt realizate, dar si informatii despre produse noi.

Cand alegi produse organice pentru piele, de exemplu, alegi produse ale caror ingrediente functioneaza cu sistemul natural sofisticat al pielii tale.

Avand nutrientii potriviti, pielea noastra are abilitatea de a avea grija de ea. Este de inteles din punct de vedere medical ca ceea ce pielea noastra absoarbe si duce in sange, este purtat in intregul corp.

De ce ne framantam atat de mult cu ce consumam, fata de ce aplicam pe corp? Probabil te-ai gandit la beneficiile unei diete sanatoase. Toate astea ar trebui sa te faca sa te gandesti si la elementele chimice pe care le aplici pe corp atunci cand folosesti produse cosmetice sintetice.

Cand vorbim despre produse organice, ne referim la produse realizate cu ingrediente care provin din agricultura biologica. Acest lucru inseamna ca extractele din plante sau uleiurile presate folosite in productieprovin de pe culturi vegetalecare sunt crescute fara folosirea pesticidelor, erbicidelor, fertilizatorilor sintetici.

Integritatea acestor produse este mentinuta prin diversele certificari organice obtinutepe parcursul multiplelor testari ale companiilor abilitate.

Speram ca intelegi acum cat de importante sunt produsele cosmetice organice. Exista o multime de avantaje ale folosirii produselor cosmetice certificate, dar cel mai important este ca sunt bune pentru sanatatea ta si ca functioneaza corespunzator. Ba mai mult decat atat functioneaza intr-o maniera care dureaza o viata.

Navigheaza in magazinul online Biodiva pentru promisiunea unor produse cosmetice naturale ce ofera siguranta, puritate, performanta si bunastare.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#cosmetice organice, #cosmetice naturale , #pielea