Bronz ciocolatiu in doar 10 minute!

Marti, 22 Iunie 2010, ora 07:26
8087 citiri
Bronz ciocolatiu in doar 10 minute!

A venit vara si odata cu ea rochitele scurte si hot pants. Ca sa arati bine in hainele de vara ai nevoie de un bronz ciocolatiu. Weekend de weekend, ti-ai propus sa pleci la mare, dar n-ai reusit. Nu-ti mai ramane decat sa te bronzezi organic in doar 10 minute!

Cea mai noua metoda de bronzare dureaza doar 10 minute si nu dauneaza deloc sanatatii. De fapt, chiar e benefica prin faptul ca hidrateaza pielea si un confera un aspect luminos.

Bronzarea organica se face doar in cadrul saloanelor specializate. Aceasta consta in pulverizarea uniforma a unei solutii compuse din: extract din trestie de zahar, aloe vera, ginseng si musetel. in functie de dorinta si pielea clientei, se pot aplica doua nuante: mediu, care are in componenta miere si intens, pe baza de coaja de nuci verzi.

Cum sa obtii un bronz perfect in intimitatea baii tale (Galerie Foto)

Inainte de a fi pulverizata solutia, este necesara o sedinta de peeling, pentru a indeparta celulele moarte ale pielii. Acest prim pas este foarte important intrucat bronzarea organica actioneaza la suprafata pielii, pe stratul superficial, si daca se trece peste aceasta etapa, bronzul va rezista mult mai putin.

Un astfel de bronz dureaza intre 7-10 zile, este uniform si nu pateaza hainele. Actioneaza ca o crema hidratanta pentru piele si are efecte de intinerire a acesteia. Spre deosebire de bronzul obtinut in solar, acesta nu cauzeaza cancer sau alte boli de piele intrucat nu actioneaza asupra melaninei.

Timp de 8 ore dupa o sedinta de bronzare organica, nu se face dus sau sport pentru a nu transpira. Bronzul se vede la 5 minute dupa sedinta si se intensifica in urmatoarele 4 ore treptat.

Pretul unei astfel de sedinte variaza intre 50 si 150 RON. Metoda a fost adaptata de majoritatea saloanelor intrucat are si "unda verde" de la medicii, pe care o recomanda in detrimentul solarului. Ce mai astepti?

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#bronzat organic, #tehnici bronzat artificial , #pielea